Fata batuta si umilita la Ploiesti, declaratii tulburatoare: ‘Mi-a pus cutitul l-a gat si m-a taiat’

0
102

Fata batuta si umilita la Ploiesti a facut declaratii tulburatoare. Ea a avut curajul sa vorbeasca despre ororile prin care a fost obligata sa treaca si despre  momentele umilitoare la care a fost supusa chiar de iubitul ei.

Tanara a implinit ieri 18 ani, paradoxal, si a povestit ca a fost impreuna  timp de un an cu Robert, tanarul de 20 de ani, din Ploiesti. Episoadele violente au inceput in urma cu doua luni, informeaza observator.tv.

„Avem impreuna un an de zile, dar certurile si bataile au inceput de doua luni. Acum m-a amenintat cu cutitul la gat, m-a taiat la mana, mi-a spart pahare in cap, m-a bagat in cada. M-a pus sa ii pup mainile”, a declarat fata cu ochii in lacrimi.

De la ce porneau toate scandalurile? De la… lipsa de droguri.

"Ultima oara m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio tigara in casa si a inceput sa ma bata. Ca el nu are ce sa consume, ca el nu are nimic si toti nervii i-au picat pe mine", a precizat tanara batuta de iubit.

'Ma batea si ma umilea pentru ca era in sevraj'

Fata a recunoscut ca i-a fost frica sa plece din apartamentul groazei sau sa sune la numarul de urgenta 112 pentru ca era amenintata zilnic de agresor.

"Nu am plecat pentru ca eram amenintata. Mi-a zis ca ma omoara. La fel cum s-a intamplat si acum, doar ca am scapat. M-am prefacut pur si simplu ca fac ca el, ca zic ca el, ca el e seful. Confirmam ce zicea el ca sa pot sa scap", a povestit tanara.

Victima a reusit sa scape intr-un moment in care agresorul ei a plecat la magazin sa isi cumpere de baut.

Dupa ce iubitul ei a iesit din bloc, fata s-a dus direct la Politie si l-a reclamat pe agresor.

Ulterior, fata a fost luata de parinti si dusa acasa, intr-o localitate din judetul Buzau.

"Cand am prins momentul cel mai potrivit m-am dus direct la Politie. El a zis ca se duce sa isi ia ceva de baut si o sa imi sparga din nou sticla in cap. Pe el l-au arestat si au venit parintii sa ma ia", a explicat fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.