marți, 30 aprilie, 2024

Dan Negru negociaza ”transferul” Revelionului de la Antena la Prima TV!

Distribuie:

Publicat:

Ar fi lovitura ultimului deceniu in lumea televiziunii! Dan Negrunegociaza ”transferul” Revelionului de la Antena la Prima TV! Discutiile au inceput, iar indragitul jurnalist ar urma sa fie moderatorul unor emisiuni de divertisment.

In afara faptului ca este un familist convins, Dan Negru este un prezentator de televiziune de succes. De-a lungul ultimilor ani, a moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de mare priza la public. In prezent, este angajat la Antena, iar show-urile sale sunt, fara exagerare, unice si spectaculoase. Motiv pentru care posturile TV importante viseaza sa-i obtina semnatura.

Tinta numarul 1 pentru Prima TV

Dan Negru este dorit cu insistenta de Prima TV, post care, de cateva saptamani, si-a schimbat proprietarul. Adrian Tomsa, bossul Look TV, a preluat controlul asupra statiei detinute de Cristian Burci, iar actualul prezentator de la Antena 1 ar fi in capul listei cu achizitii pentru noua conducere de la Prima TV.

“In prezent, exista anumite discutii. I s-a propus sa prezinte emisiuni de divertisment. Pentru moment, nimic nu este batut in cuie. Cert este ca Dan Negru este dorit de Prima TV, au inceput discutiile. Sunt tratative, tatonari… De regula, astfel de negocieri dureaza. Ramane de vazut ce se va intampla pe viitor”, a dezvaluit o persoana din anturajul lui Adrian Tomsa.

Prima TV are in plan sa devina lider de audienta si, in acest sens, are un plan bine pus la punct. “Postul va pune accent pe sport, in principal fotbal, filme si emisiuni de divertisment. Primul pas este sa cumpere productii HBO. Postul are foarte multi bani. Va cumpara niste formate internationale mari si au nevoie de un «sofer» ca sa le conduca. Iar Dan Negru este, in viziunea lor, persoana potrivita pentru acest lucru. Nu este singurul vizat, dar este in capul listei. Iar discutiile au inceput”, a mai dezvaluit sursa citata .

A venit la Antena in 2000!

Nascut pe 23 februarie 1971 la Timisoara, Dan Negru este un prezentator roman, celebru pentru succesul showurilor TV si pentru longevitatea carierei in televiziune. A fost inclus in „Top Host European Broadcast” datorita faptului ca a prezentat simultan formate internationale de succes in doua tari diferite, Romania si Republica Moldova.

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 18 ani consecutiv Revelioane televizate, fiind lider de audienta, conform studiilor oficiale. Show-urile sale au avut un impact atat de mare asupra telespectatorilor incat „Fac revelionul cu Negru” a devenit o exprimare clasica pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasa, la televizor.

Daca va ajunge la un acord cu Prima TV, Dan Negru ar urma sa prezinte, in acest an, ultimul Revelion in calitate de moderator la Antena.

Si-a inceput activitatea la Radio Timisoara in 1991, apoi a activat la TVR din 1994 si din 2000 la Antena.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img