Doi parinti din Bucuresti au uitat copii intr-un loc de joaca din Brasov. Si-au adus aminte pe la Comarnic

0
72

Brasovul e magic in aceasta perioada de iarna.  Mii de turisti vin sa se relaxeze si sa se distreze in statiunea montana, doar ca unii se relaxeaza mai mult ca altii.

Este si cazul unui cuplu bucurestean, care si-a uitat copiii intr-un loc de joaca din Brasov, iar seara au plecat acasa atat de relaxati, incat si-au lasat in urma odrasele.

Sunati de patronul locului de joaca, parintii erau deja la Comarnic

Cand i-a sunat patronul locului de joaca, cei doi soti erau deja la Comarnic, la peste 60 de kilometri distanta. Toata relaxarea s-a terminat, soferul accelerand disperat sa-si recupereze copiii, scrie bzb.ro

De asemaenea, politistii locali din Brasov au mai gasit un baietel de 4 ani care se pierduse de parinti in Piata Sfatului, dupa ce micutul venise cu familia sa admire stralucirea luminilor din bradul de Craciun.

Copil pierdut langa bradul de Craciun

Politistii l-au vazut singur si dezorientat, motiv pentru care au inceput sa discute cu el si asa au aflat ca acesta se ratacise.

„Echipajul de politisti locali de la Biroul 1 – Centru, care era in misiune de mentinere a ordinii si linistii publice in zona istorica a orasului, a observat in Piata Sfatului, in multimea adunata seara, un baietel de 4 ani singur, nesupravegheat. Copilul parea ca se ratacise de parinti, astfel ca oamenii legii s-au apropiat de el si au incercat sa afle de la el amanunte cu privire la situatia lui. Politistii locali au constatat ca, intr-adevar, se pierduse de persoanele care l-au insotit in oras pentru a admira si a se bucura impreuna de luminitele din Pomul de iarna”, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Locale, Anca Lautaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.