Horoscop Neti Sandu 21 decembrie. Zodiile care primesc ce asteptau

0
54

Horoscop Neti Sandu 21 decembrie. Reusite azi. Primim semnaturi, raspunsuri, ne parvin obiectele comandate, ni se repara lucrurile care ni s-au mai stricat si o sa mergem inainte cu pregatirile pe toate fronturile.

Vibratia zilei este 3 si o sa ne bucuram de sinceritatea cu care ni se vorbeste.

BERBEC: O sa vi se semneze un act care va da o alta deschidere, o sa va bucurati de niste libertati care sa va dea prilejul sa va exprimati parerile.

Va faceti cunoscute niste aptitudini care-or sa-i determine pe niste angajatori sa va aiba in vedere pentru urmatorul proiect din ianuarie.

TAUR: Poate va dati acordul pentru o colaborare de luna viitoare si fixati de pe-acum termenii de plata, de executie.

Semnati un stat de plata, scoateti bani din banca, poate faceti un transfer ca sa achizitionati diverse lucruri, achitati sejurul la un hotel, o cabana, sa nu ramaneti pe dinafara.

GEMENI: O invitatie sa va duceti la niste prieteni, rude, fie de Craciun, fie de Anul Nou, si o sa faceti tot posibilul sa ajungeti acolo.

Noutati care sa va dea un imbold sa munciti mai mult, sa intrati intr-o combinatie parteneriala care sa va ridice la alt nivel profesional.

RAC: E un declic sufletesc, poate pentru ca abia acum ati inteles de ce s-au petrecut niste lucruri si vedeti relatia de cuplu cu alti ochi.

O sa rezolvati o sumedenie de lucruri si in restul timpului o sa va ocupati de ai vostri si, in ultimul rand si de voi, sa mai aveti si voi o clipa de respiro.

LEU: Un grup insista sa va implicati in activitatile pe care le desfasoara in perioada asta a sarbatorilor de iarna.

Se-anunta multa treaba, dar pe care-o s-o faceti cu placere si la serviciu si acasa, plus ceva alergatura dupa aprovizionare si o sa va linistiti abia tarziu, in noapte.

FECIOARA: Anturajul feminin o sa va-ntinda o mana de ajutor ori de cate ori o s-aveti nevoie – chiar sa-ndrazniti.

O s-o scoateti la capat cu toate obligatiile de serviciu si o sa va puteti ocupa si de casa, de pregatiri, in mare, pentru ca pe cele in amanunt le faceti atunci, inainte.

BALANTA: Poate va trebui – neaparat – sa duceti masina in service, macar pentru o verificare, pentru siguranta, daca nu pentru ca are ceva.

Faceti inca un efort financiar sa va-nnoiti casa de Craciun, sa se bucure toti ai vostri si musafirii care vin la voi si o sa va mai ingrijiti si de voi, printre picaturi.

SCORPION: Or sa va parvina si actele gata semnate din biroul sefilor si o sa plecati in vacanta pe care le-ati cerut-o, cu banii virati in cont.

Va intra bani in cont, poate mai scoateti si din contul de economii sa nu va lipseasca nimic si sa luati si ultimele cadouri pentru cei dragi, sa n-alergati prin aglomeratie.

SAGETATOR: Cineva care suspina dupa voi va da un semn de viata si poate va invita de Craciun, de Anul Nou, undeva sa fiti doar voi doi – ce-i raspundeti?

Un angajator vrea sa se asigure c-o sa-i acceptati provocarea si o sa lucrati impreuna, asa cum i-ati promis, anul viitor – luati legatura si vedeti cum va-ntelegeti.

CAPRICORN: Se ofera cineva sa v-ajute, sa va sustina fie in afaceri, fie in viata personala, c-or fi niste urgente de rezolvat.

Poate vi se da ceva nou de facut la serviciu de care sa v-apucati dupa ianuarie si o sa luati si niste ramasite de bani pe langa prima de Craciun.

VARSATOR: O sa va ocupati de treburile casei, de aprovizionare, dar sa nu uitati sa va acordati si voua macar o ora de relas.

Noutati in sfera amoroasa. Aflati cu cine o sa petreceti noaptea dintre ani si unde, ca s-ar putea sa primiti o invitatie la munte sau intr-o tara exotica.

PESTI: Se poate sa primiti cadou ceva pentru casa, iar in cel mai rau caz sa va le cumparati singuri acele obiecte.

Or sa vina niste recompense la care chiar nu v-asteptati si o sa va simtiti rasplatiti pentru toate eforturile pe care le-ati depus si veti gasi in voi resurse pentru mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.