Ce decizie a luat Victor Slav, la un an dupa ce a fost operat la picior! Nimeni nu se astepta la asa ceva

0
58

Victor Slav are din nou de gand sa se dea cu placa de schi in perioada sarbatorilor, desi, in urma cu un an, s-a accidentat groaznic, fiind operat la picior dupa mai multe zile petrecute in spital.

„M-am dat cu placa si am cazut! In prima faza, am crezut ca am doar o simpla problema la glezna, nici prin cap nu imi trecea ca e atat de grav, de asta am mai tras de timp si am incercat sa ma recuperez fara o interventie chirurgicala! Din pacate, nu am reusit  si tot am ajuns la operatie. S-a rupt fascia si pleaca tendonul la plimbare”, a declarat Victor Slav.

Cunoscutul prezentator a fost nevoit sa-si puna o atela si sa mearga cu ajutorul carjelor o buna perioada de timp. Se pare ca nu a fost deloc afectat de situatia in care se afla, avand in vedere ca vrea din nou pe partie.

„Sunt foarte fericit ca mi-am luat echipament nou. Mi-am cumparat placa, bootsi si abia astept sa merg la munte. Am un grup de prieteni pasionati de snowboard-ing si mi-au scris deja ca ninge si e cazul sa facem o escapada la munte. Va fi prima oara cand ma voi urca pe placa, dupa accident. Sper sa fie bine, dar oricum, ce se poate intampla? De rupt, s-a mai rupt, stiu cum e. Pana si domnul doctor mi-a spus „La anu, domnul Slav, puteti sa va urcati pe placa”. Iar daca medicul a spus, cum pot eu sa nu-l ascult? Omul ma intelege, ca el este schior impatimit”, a spus vedeta, potrivit wowbiz.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.