Horoscop zilnic 2 mai 2019: Racii se pregatesc de schimbari importante

0
44

Horosocopul zilei de 2 mai 2019 vine cu vesti importante pentru zodiile de apa, Raci, Scorpioni si Pesti, si nu numai. Vor avea parte de schimbari fundamentale din toate punctele de vedere, mai ales pe plan amoros. Este o zi care poate marca un nou inceput chiar si in cariera multor semne zodiacale.

Berbec
Ai multe drumuri de facut inca de dimineata. Se spune ca cine se scoala devreme, departe ajunge. Aceasta zicala ti se potriveste de minune mai ales ca sunt oameni care au nevoie de tine, iar ajutorul pe care il poti oferi este unul benefic si pentru tine. Ai grija cum te adresezi persoanelor mai mari ca varsta sau ca rang social.

Taur
Nu ai motive sa te plangi, chiar daca tinzi sa vezi doar partea goala a paharului. Este o zi excelenta din toate punctele de vedere, zi in care poti asista la evenimente spectaculoase, neprevazute. Chiar se recomanda sa iesi din rutina plictisitoare si sa incerci sa faci lucruri noi, sa te implici in activitati diferite.

Gemeni
Pentru tine este o zi in care cuvantul de ordine este relax. Da, ai nevoie de putina odihna, ai nevoie sa iti incarci bateriile mai ales ca in ultima vreme te-ai tot spetit cu munca. Cineva iti face o surpriza dupa-amiaza si te va bucura cu prezenta ori cu un cadou la care nu visai niciodata!

Rac
Schimbarile vin in lant, mai ales pe plan amoros. Te preocupa unele modificari avand in vedere ca tu vrei ca totul sa fie bine stabilit, sa ai o oarecare siguranta in viata sentimentala. Poate ca este cazul sa lasi comoditatea la o parte si sa incerci sa vezi lucrurile din alte perspective. Nu ai nimic de pierdut, ba dimpotriva.

Leu
Este o zi buna pentru sport, pentru a incepe activitati care sa iti puna corpul in forma. Poti incepe un regim draconic, cu o singura conditie: sa te tii de el si sa nu pacalesti programul la care te inhami. Daca ai impresia ca nu te descurci singur, atunci apeleaza la un specialist, un antrenor de fitness sau nutritionist.

Fecioara
Esti deja intr-o etapa noua a vietii si trebuie sa profiti cat poti de acest start. Da-ti voie sa demonstrezi de ce esti capabil si ambitioneaza-te sa surprinzi cu lucrurile bune pe care le poti face. Nu te incapatana sa iei decizii de unul singur, chiar daca ai fler, ci ar fi bine sa te consulti cu ceilalti. Arata ca esti un om de echipa.

Balanta
Pune-te pe primul loc si arata-le celor din jur ca te tii de cuvant. Ai parte de multe momente frumoase azi. Familia este alaturi de tine si asta conteaza cel mai mult. Este momentul sa te concentrezi asupra lucrurilor cu adevarat vitale din viata ta si sa lasi micile probleme deoparte, macar pentru o singura zi.

Scorpion
Nu te uita in trecut. Traieste clipa si bucura-te de micile castiguri ale vietii. Bucura-te ca ai sanatate, ca ai oameni care  te iubesc langa tine. Azi vei primi o veste foarte buna de peste mari si tari, iar aceasta informatie iti va schimba aproape complet traiectoria si starea. Da, e un eveniment magnific pe care nu ai cum sa-l ratezi.

Sagetator
Viteza este uneori binevenita, insa nu uita ca graba poate strica treaba. Esti destul de agitat din fire si vrei sa faci mai multe lucruri in acelasi timp: gresit! Trebuie sa iei activitatile treptat, sa nu te arunci in mai multe domenii sau proiecte pentru ca riscul sa nu le finalizezi este foarte mare. Asadar, realizeaza ce vrei, dar pas cu pas.

Capricorn
Pretuieste momentele frumoase pe care cei din jur ti le ofera. Esti inconjurat de oameni care azi iti dau imboldul necesar de a continua ceea ce ai inceput si ai abandonat la un moment dat pentru ca nu aveai suficienta incredere in tine. Este cazul sa nu te mai ratacesti, sa te concentrezi asupra lucrurilor importante.

Varsator
Nu te juca cu focul. Este o zi in care primesti tot felul de semnale de alarma, de avertismente din toate partile. Este cazul sa iei in seama riscurile actiunilor pe care le demarezi. Trebuie sa te concentrezi de o mie de ori inainte de a lua o decizie fundamentala, altfel te vei plange din nou ca nu iti iese nimic asa cum doresti.

Pesti
Ai parte de multe bucurii. Azi primesti niste vesti foarte bune. Din punct de vedere amoros, cat si din punct de vedere financiar lucrurile evolueaza asa cum trebuie. Fericirea se vede pe chipul tau si asta e tot ce conteaza acum: nu te uita in trecut, ci stai alaturi de partenerul de viata. Ai parte de momente extraordinare seara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.