Oana Roman a renascut de 1 Mai: «Am fost operata 7 ore si am stat 5 zile la Reanimare»

0
69

La cinci ani de cand a vazut moartea cu ochii chiar de 1 Mai, Oana Roman (43 de ani) a povestit totul despre cosmarul prin care a trecut dupa nasterea prin cezariana a fiicei ei, Maria Isabela, pe 21 februarie 2014. Vedeta a venit pe lume pe 13 aprilie 1976, insa din 2014 sarbatoreste 1 Mai ca pe a doua ei zi de nastere.

Chiar daca fetita vedetei a primit nota 10 la nastere, Oana Roman spune ca a trecut imediat dupa aceea prin cea mai dificila cumpana a vietii ei. Timp de doua luni si jumatate, vedeta nu a putut sa se bucure de fetita ei din cauza problemelor de sanatate.

„De la o simpla cezariana, am ajuns la un adevarat cosmar. Dupa doua zile in spital, m-am externat. Cand am ajuns la spital sa imi schimb pansamentele, am aflat ca operatia nu se inchisese si ca muschiul abdominal fusese «mancat» de puroi, iar peretele vezicii urinare aproape perforat”, spunea Oana acum cinci ani. Din cauza infectiei aparute dupa cezariana, ea a suferit trei interventii chirurgicale. Ultima operatie, realizata pe 1 Mai 2014, a fost decisiva si i-a salvat viata.

In toata aceasta perioada complicata, Oana si-a ascuns problemele de sanatate in fata familiei. Singurul care i-a fost atunci alaturi, zi si noapte, a fost sotul ei, Marius Elisei (32 de ani). „M-am simtit  rau, cumplit de rau, credeam ca pana acolo mi-a fost. Riscam sa fac septicemie (infectie generalizata – n.r.). Nu stiu de ce, dar nu am vrut sa spun nimanui prin ce treceam, nici mamei, nici tatei, nici Catincai (sora mai mare – n.r.), nimanui! Imi amintesc ca m-am dus la spital si cand am intrat in sala de operatii, l-am vazut doar pe sotul meu, Marius, care mi-a zis ca va fi bine. Eu insa nu gandeam asa, vedeam prin fata ochilor totul si imi ziceam… dupa ce imi pune tubul acela de anestezie la gura, poate nu ma mai trezesc. Aveam lacrimi in ochi. Tremuram si apoi… gata! M-am trezit la Terapie Intensiva, unde am stat timp de cinci zile. Singurul care m-a tinut de mana tot timpul acela a fost Marius, si dupa cateva zile si sora mea. Atunci am realizat ca nimic nu mai conteaza pe lumea asta decat familia. Poti sa ai averi, glorie, haine si cele mai scumpe vacante, daca nu ai un om aproape, nu ai nimic. In plus, in fata mortii, esti singur”, a spus Oana pentru Wowbiz.

Pe calendarul vedetei, 1 Mai a ramas de atunci ziua in care a invins moartea. „Se implinesc 5 ani de cand ziua de 1 Mai are o insemnatate foarte speciala pentru mine. E ziua in care m-am nascut inca o data. Ziua in care echipa de doctori de la Sanador, condusa de domnul doctor Gabriel Mitulescu, m-a operat pentru a-mi salva viata, dandu-mi o noua viata. Dupa o interventie de aproape sapte ore am primit o noua existenta si viata mea a pornit pe un nou drum. Aveam acasa un bebelus de doua luni si jumatate care avea nevoie de mine, si Dumnezeu, prin mainile acestui doctor extraordinar, m-a salvat. A fost cea mai grea cumpana a vietii mele si ii multumesc Domnului si doctorului Mitulescu, intregii echipe de doctori, anestezisti, asistente si infirmiere pentru ca am reusit sa inving. 1 Mai va ramane pentru mine ziua in care m-am nascut a doua oara. Atunci nu am dorit sa spun public prin ce trec, dar cele aproape cinci zile petrecute la Reanimare dupa operatie au fost cele mai grele din viata mea”, a mai spus Oana Roman pe pagina ei de socializare. In ultimele 6 saptamani, vedeta si-a schimbat stilul de viata si a reusit sa slabeasca 6 kg. In plus, Oana s-a supus mai multor tratamente de remodelare corporala pentru a-si recapata silueta si e mandra ca poate poza din nou fara emotii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.