S-a dovedit: Keith Flint consumase droguri si alcool inainte de a se sinucide

0
68

Keith Flint, membru al grupului The Prodigy, consumase droguri si alcool inainte de a se sinucide, potrivit informatiilor prezentate de medicii legisti si citate de BBC. Cocaina si codeina au fost gasite in organismul lui Flint, pe langa alcool. Artistul in varsta de 49 de ani a fost gasit mort, pe 4 martie, in casa lui din North End (Essex). El s-a spanzurat.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la inceputul anilor 1990, odata cu single-uri precum „Firestarter” si „Breathe”, care au condus mai multe saptamani topurile britanice. Trupa a avut sase materiale de studio clasate pe primul loc in topul albumelor. Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorita prestatiilor live si imaginii sale excentrice.

Nascut in Redbridge, Londra, in copilarie s-a mutat in Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cu care a pus bazele grupului pentru care el a fost initial doar dansator. Flint a avut, in anii 1990, o relatie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai tarziu s-a casatorit cu DJ Mayumi Kai. In ultimii ani, el a detinut un pub in Pleshey, Essex, si echipa de motociclism Traction Control. The Prodigy a concertat de mai multe ori in Romania, ultima data, anul trecut, la festivalul Untold.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.