Ce fiica frumoasa are Andreea Berecleanu! Eva studiaza in Londra

0
58

La 17 ani, Eva, fiica Andreei Berecleanu, si-a depasit celebra mama in inaltime si, conform acesteia, a trecut deja peste momentele rebele ale adolescentei. Desi are o varsta frageda, Eva s-a mutat in Londra. Tanara va studia ultimii doi ani de liceu in capitala Angliei.

Vedeta crede ca este mai bine pentru fiica sa sa fie indrumata de catre profesorii din Marea Britanie. Eva va termina in Londra liceul, cunoaste foarte bine limba engleza, este matura si responsabila, iar prezentatoarea TV are mare incredere in ea.

Peste doi ani, atunci cand va termina liceul, se va inscrie si la facultate, tot in Anglia.

„Am hotarat impreuna, de comun acord. In clasa a sasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat in sistemul privat. In ultimii doi ani de liceu am hotarat ca este mai bine ca ea sa fie indrumata de catre profesorii din Marea Britanie.

Ultimii doi ani de liceu o sa ii faca acolo pentru ca oricum acolo va urma universitatea. Vorbeste foarte bine limba engleza. Eva are 17 ani. Este foarte responsabila, este matura.

Sper ca Londra sa o ajute sa descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, a declarat Andreea Berecleanu la Antena Stars, mai scrie VIVA!.

Eva Zaharescu locuieste la camin, in Londra

Andreea Berecleanu a precizat ca fiica sa a fost uimita cand si-a vazut camera, foarte mica, cu putine dulapuri, nu a avut nici unde sa isi puna hainele. Mama ei stie ca se va obisnui, va trece peste aceste mici probleme si va excela la liceul de acolo.

„E foarte curata camera de camin, mobilierul este nou. O camera de zece metri, o toaleta in camera cu o usita, o plita si un pat. In mijlocul camerei mai ramane un metru patrat. Cel mai amuzant a fost cand am vazut camera. Noi am ajuns la Londra cu doua valize foarte mari cu hainele ei, urmand la urmatoarea vizita sa ii mai aduc si eu altele.

Am intrat in camera. Nu aveam unde sa punem valizele, nu intrau in camera. Era doar un dulapior de tip soldar si vreo doua sertare. Ea a amutit. I-am zis ca are atitudine, e frumoasa, e slaba, nu are nevoie de haine. Nu a mers! A stat putin pe ganduri.

Am scos toate hainele din valize, le-am pus pe pat, am avut niste discutii si am inceput sa-i asez hainele, sa-i explic cum sa le aseze ca sa aiba loc. Am cumparat niste cutii si am rezolvat problema”, a mai adaugat Andreea Berecleanu.

Sursa: verdict.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.