Cum arata Bernadette, cea mai noua concurenta de la Puterea Dragostei, cu parul desprins! Nu apare niciodata asa in emisiune

0
66

Bernadette de la Puterea Dragostei a publicat pe pagina ei si fotografii in care are o coafura diferita de cea din emisiune. Cum arata tanara cu parul desprins.

Bernadette este cea mai noua concurenta de la Puterea Dragostei si, desi abia a intrat in show-ul de televiziune de la Kanal D, frumoasa blondina are deja foarte multi fani. Pe pagina ei de Instagram, tanara este urmarita de peste 40 de mii de internauti.

In emisiune Bernadette a aparut de fiecare data cu aceeasi coafura, parul lung si blond strans intr-o coada inalta, iar in fotografiile de pe retelele de socializare podoaba ei capilara arata in acelasi fel. Cu toatye acestea, imaginile mai vechi o arata pe cea mai noua concurenta de la Puterea Dragostei cu parul desprins si mult mai scurt.

Cine e Bernadette, noua concurenta de la Puterea Dragostei! Bomba-sexy intoarce capetele pe strada

Bernadette este o tanara de doar 21 de ani, din Targu Mures, care a intrat in casa Puterea Dragostei recent. Este cea mai noua concurenta din show-ul de la Kanal D si spune ca scopul ei in emisiune este acela de a-si gasi sufletul pereche.

Cu toate ca este foare frumoasa si are o silueta de invidiat, blondina nu si-a gasit inca jumatatea in tara si spera ca experienta de la Istanbul ii va schimba viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.