Dieta cu care Mara Banica a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doua luni: “In prima saptamana mananci…”

0
58

In momentul in care a inceput sa poarte haine masura L, iar cantarul arata un numar mult prea mare de kilograme, Mara Banica a decis ca trebuie sa faca o schimbare in regimul de viata. Vedeta a urmat o dieta cu ajutorul careia a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doar doua luni, schimbarea fiind mai mult decat vizibila.

Mara Banica a reusit sa isi transforme silueta si sa scape de kilogramele in plus, dar pentru ca si-a dorit sa ajunga la o anumita greutate, vedeta a incercat sa isi depaseasca limitele, lucru care i-a cauzat probleme de sanatate.

Dieta cu care Mara Banica a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doua luni

Dieta cu care Mara Banica a reusit sa slabeasca 15 kilograme este destul de populara in randul persoanelor care isi doresc o transformare totala. Regimul dureaza 9 saptamani, iar in fiecare saptamana trebuie consumate produse doar din anumite categorii alimentare. Cu toate ca dieta a dat rezultatele in cazul vedetei, din dorinta de ajunge la 54 de kilograme, Mara Banica a continuat dieta si dupa cele 9 saptamani, combinand regimul cu un program fizic intens. Toate aceste lucruri au dus-o in pragul epuizarii, aceasta fiind gasita lesinata in propria locuinta.

“In prima saptamana mananci cat poti branza cottage si legume crude, anumite legume. Am acceptat 62 de kilograme, 64, dar am ajuns la 69,8 si deja imi cumparam haine masura L, la o inaltime de 1,63, deci aveam mult. In prima saptamana cand m-am apucat de dieta mi-a fost foarte rau, eram foarte molesita, nu mai aveam chef de nimic. In a doua saptamana mananci carne, in a treia saptamana le combini. La mine a dat rezultate. Dieta dureaza noua saptamani. Problema e ca eu am reluat-o. Apucandu-ma si de sala am exagerat si am cazut in casa. M-a gasit copilul.”, a spus Mara Banica, in emisiunea “Xtra Night Show”.

Pentru a-si mentine silueta, Mara Banica are grija in continuare la alimentatie, aceasta renuntand la alimentele cu multe calorii pe care obisnuia sa le consume in trecut, schimbandu-si total stilul de viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.