Nadia a divortat si a inceput sa fie dependenta de „jucarii” in domitor! Intr-o noapte, ea a ajuns de urgenta la spital!

0
56

Nadia Bokody, o femeie din Australia a reusit sa socheze medicii! Dupa ce a divortat, aceasta a inceput sa-si achizitioneze tot mai multe vibratoare cu diverse functii, dar unul dintre ele a fost la un pas de a-i fi fatal!

Nadia Bokody a divortat de sotul ei si si-a cautat placerile trupesti singura, in diverse jucarii sexuale. Asa se face ca fara sa stea prea mult pe ganduri, femeia si-a cumparat mai multe vibratoare, iar pe unul dintre ele a inceput sa-l foloseasca in exces, chiar si de 42 de ori pe saptamana, ceea ce echivaleaza cu 6 ori pe zi, scrie presa internationala. 

„Am devenit obsedata de vibrator si de placerea pe care mi-o provoca si pe care o simtaeam dupa luni in care am stat intr-un mariaj in care nu aveam parte de sex”, a povestit Nadia Bokody pentru Mirror Online.

Din pacate, folosirea in mod excesiv a vibratorului i-a adus Nadiei numeroase probleme de sanatate si s-a confruntat cu dureri puternice in zona intima, asa ca a fost nevoita sa apeleze la ajutorul medicilor, care au ramas de-a dreptul socati de cazul ei. Dupa un lung tratament, Nadia se afla, acum, in afara oricarui pericol, insa medicii i-au interzis sa mai foloseasca jucariile sexuale pentru o buna perioada de timp. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.