Mariana Ionescu Capitanescu, drama cumplita! A facut marturisirile acum: ‘S-a sinucis!’

0
53

Una din cele mai indragite cantarete de muzica populara a povestit o drama traita in copilarie. A marcat-o pe viata si nu poate uita nici acum clipele.

Mariana Ionescu Capitanescu, drama cumplita in copilarie. Artista a marturisit cum fratele ei suferea de depresie. Familia nu stia si, cum erau la tara, nu prea exista moda cu ‘depresia ca boala’. Familia ei nu a stiut ce se intampla cu Viorel si nici el nu stia sa le zica.

Asa ca tanarul a recurs la un gest nesabuit. Viorel, fratele cantaretei de muzica populara Mariana Ionescu Capitanescu, s-a sinucis. Cum? A inceput sa fumeze din ce in ce mai multe tigari pana cand trupul lui a fost intoxicat de substantele nocive.

Mariana Ionescu Capitanescu, drama cumplita

„Am avut o copilarie grea, am muncit cot la cot cu parintii mei la camp, iar acasa eram ca a doua mama pentru fratii mei. Cred ca de la 10 ani am inceput sa muncesc. Invatam cand eram cu vitele pe camp, mama nu ma lasa sa stau cu o carte in mana.

Am stiut ca trebuie sa plecam, sa reusim in viata. Unul dintre fratii mei a avut o depresie ascunsa. Diferenta de varsta dintre mine si Viorel era de trei ani. A fost o veste atat de rea si de socanta incat nu mi-a venit sa cred ca nu mi-am dat seama in ce situatie se afla el. Si-a pregatit sfarsitul.

Fratele Marianei Ionescu Capitanescu s-a sinucis

A fumat foarte multe tigari pana s-a sinucis. Imi pare rau ca nu am putut sa fac nimic, am fost distrusi toti fratii. In 2005 s-a intamplat, iar mama e foarte afectata si acum. Este o poveste foarte trista”, a declarat Mariana Ionescu Capitanescu la Antena Stars.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.