Adrian Minune, gest fabulos pentru un paznic! Cati bani i-a dat doar pentru ca i-a deschis portiera masinii!

0
80

Adrian Minune a facut un gest fabulos pentru un paznic care i-a deschis portiera masinii. Cati bani a scos din portofel manelistul.

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuti manelisti de la noi din tara. Faima lui vine la pachet cu o lista lunga de beneficii, cel mai important dintre ele fiind sumele colosale de bani pe care le castiga dupa fiecare cantare.

Adrian Minune a fost proprietarul unui Ferrari rosu pana acum cativa ani cand a fost implicat intr-un accident rutier. Imediat dupa, el si-a achizitonat tot un Ferarri, de data aceasta de culoare alba.

Marti seara manelistul a petrecut mai bine de cinci ore alaturi de niste prieteni intr-un restaurant cu specific romanesc. Bolidul de lux al lui Adi Minune a ramas in tot acest timp in fata localului din centrul Capitalei, atragand atentia trecatorilor. Oamenii s-au oprit pentru a observa de aprope bijuteria pe roti pe care o conduce cantaretul, iar unii chiar au incetinit masinile pentru a filma si fotografia Ferrari-ul.

Adrian Minune, gest fabulos pentru un paznic!

Adrian Minune a parasit in jurul orei unu localul in care fusese alaturi de cativa cunoscuti. Un paznic din zona s-a tot invartit in jurul masinii manelistului, in timp ce el isi lua la revedere de la prieteni. In momentul in care artistul s-a dus spre masina, paznicul i-a deschis portiera, ca unei adevarate vedete.

Adrian Minune nu a stat pe ganduri nicio clipa. A dus imediat mana la portofel si a scos de acolo o bancnota de 100 de lei pe care i-a oferit-o paznicului, o suma mare daca ne gandim ce salariu ar putea sa aiba omul in cauza. Se pare ca manelistului ii place sa faca fapte bune dezinteresat. 

Sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.