Poze adorabile! Fetita Elenei Basescu a implinit un an si seamana leit cu bunicul celebru

0
77

Elena Basescu este o mamica fericita, insa micutii ei ii dau motive de bucurie si bunicului Traian Basescu, din mai multe puncte de vedere! Micutii seamana cu el leit, semn ca fostul sef al statului are mostenitori de nadejde! Trasaturile lui par acum imprumutate si de mezina familiei, micuta Anastasia, care a implinit recent 1 anisor. Cine stie, poate o sa ii calce pe urme bunicului si in cariera…

Face ce face si reuseste performanta de a le „imprumuta” nepoteilor lui trasaturile sale! Traian Basescu are gene puternice, se pare, avand in vedere ca micutii Elenei, fiica acestuia, ii seamana perfect fostului sef al statului. Daca pana sa apara micuta Anastasia in viata familiei Basescu, cea care era mereu comparata cu bunicul ei era Sofia Anais, in varsta de 6 anisori, iata ca acum surioara ei mai mica ii calca pe urme! 

Fiica cea mica a Elenei Basescu, Anastasia, seamana leit cu bunicul Traian

Cu ocazia implinirii unui anisor, Elena Basescu a publicat in mediul online cateva imagini cu sarbatorita Anastasia, care, pe zi ce trece, pare ca mosteneste trasaturile familiei de pe linia materna, semanand foarte bine cu bunicul ei, Traian Basescu. Micuta are o privire blajina, ochi deschisi la culoare si expresia faciala a fostului sef al statului, trasaturi observate si de urmaritorii virtuali ai lui EBa. „Seamana cu bunicul presedinte! Sa-ti traiasca!”, a comentat un internaut, printre urarile de „La multi ani!”. 

Si nu doar ca a implinit un anisor, dar la aceasta varsta frageda Anastasia deja e experta in shootinguri foto, simtindu-se in elementul ei in fata camerelor de luat vederi, avand in vedere ca Elena Basescu i-a facut pe micutii ei modele pentru afacerea cu haine de copii pe care o detine. Conceptul magazinului Ebakids.ro este simplu: haine de mamici asortate perfect cu hainele micutilor lor, ce poate fi mai adorabil de atat?! Iar plusul de originalitate vine si din ideea de a-si pune copiii sa pozeze: micutii Elenei sunt foarte simpatici si fotogenici, fiind admirati de potentialii clienti care viziteaza pagina web a magazinului fiicei fostului presedinte. 

Elena Basescu (38) are 3 copii, din doua relatii diferite. Pe Sofia Anais (6 ani) si Traian Junior (4 ani), ii are din mariajul cu Bogdan Ionescu, si Anastasia, micuta nascuta in 2018, pe 4 iunie, este rodul iubirii ei cu afaceristul Catalin Gheorghe (26 de ani), zis si „Tomata”, alaturi de care EBa s-a implicat din nou in afaceri, cuplul deschizand doua pizzerii in Capitala. 

Desi actualul ei partener de viata este cu 12 ani mai tanar decat ea, Catalin si-a asumat fara rezerve si rolul de tata pentru fratii Anastasiei. Cei doi formeaza un cuplu frumos, insa nu se grabesc, momentan, catre casatorie. Catalin provine dintr-o familie instarita, dar a incercat mereu sa fie pe picioarele lui. A inceput cu o pizzerie si o shaormerie, afaceri care i-au mers bine si i-au adus si porecla de „Tomata”, dupa celebra pizzerie din strainatate „Tomato”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.