Horoscop 4 septembrie 2019. O zodie este sfatuita sa se lase purtata de sentimente si sa actioneze in cauza

0
66

Horoscop 4 septembrie 2019 Berbec
Dragi Berbeci, astrologii anunta o zi linistita pentru voi. Puneti-va gandurile in ordine, iesiti la aer liber, fie cu prietenii, persoana iubita, fie singuri. Reincarcati-va bateriile si veniti cu forte proaspete la serviciu. Sunt sanse mari ca superiorii sa va aprecieze devotamentul si perseverenta in obtinerea succesului binemeritat. Cine stie, poate aveti parte de o surpriza din punct de vedere financiar.

Horoscop 4 septembrie 2019 Taur
Tauri, ascultati-va inima. Lasati-va purtati de sentimente si actionati in cauza. Daca o sa va ganditi la nesfarsit daca e bine, daca e rau, daca merita, daca nu, veti ajunge la final sa regretati pentru ca nu ati facut niciun pas. Incercati, iar daca visul nu vi se va indeplini, macar veti avea bucuria de a nu fi lasat lucrurile in voia sortii.

Horoscop 4 septembrie 2019 Gemeni
Dragi Gemeni, alocati-va un timp pentru a va linisti sufletul daca sunteti incercati de greutati. Fiecare persoana are parte de zile bune, dar si mai putin bune si nu este un capat de lume atunci cand gresiti. Invatati sa va acceptati si sa aveti incredere in voi. Pozitivitatea trebuie sa va inconjoare, dar nu va grabiti si nu aratati celor din jur o imagine falsa doar pentru a nu se ingrijora. Vorbiti cu cei dragi daca aveti nevoie.

Horoscop 4 septembrie 2019 Rac
Sunteti ingrijorati, fara motiv, de ceea ce se petrece in jurul vostru. Chiar daca lucrurile se desfasoara ca si pana acum, normal, voi veti deveni agitati si pierduti. Astrele va recomanda sa vorbiti cu oamenii dragi din viata voastra, sa le explicati prin ce treceti si sa le ascultati sfaturile. Astfel, veti intelege ce se intampla cu voi. Este momentul sa va calmati si sa asteptati zilele libere la care visati de atata vreme.

Horoscop 4 septembrie 2019 Leu
Desi nu credeti in coincidente, destinul va va pune, maine, in fata unor situatii de pe urma carora puteti profita din plin. Va veti trezi plini de energie si speranta si va veti incepe ziua in forta. Nu ati mai avut de mult timp o astfel de zi, motiv pentru care trebuie sa va bucurati si sa exploatati starea fantastica pe care o simtiti. Ziua se va incheia in compania unor prieteni buni alaturi de care veti pune la cale o excursie in aer liber.

Horoscop 4 septembrie 2019 Fecioara

Nativii din Fecioara vor primi, maine, un mesaj cu subinteles. Depinde de voi ce veti intelege din aceste informatii si cum veti profita de pe urma lor. In orice caz, deznodamantul va fi cel asteptat. Tot maine, veti intalni o persoana extrem de interesanta care va va schimba in totalitate viata. Mergeti pe instinct!

Horoscop 4 septembrie 2019 Balanta
Miercuri e de obicei ziua ta pefecta. Simti echilibrul de la mijlocul saptamanii, echilibrul, dar maine lucrurile acestea sunt de o intensitate mai redusa. Un prieten mai vechi care va veni cu trenul, sau o scrisoare adusa de postas, te vor face nostalgic fata de felul in care erau lucrurile in trecut. Urmarea fireasca e ca seara vei redescoperi albumele cu fotografii vechi, discurile si colectia de ziare vechi.

Horoscop 4 septembrie 2019 Scorpion
Mari probleme de comunicare vor aparea maine pentru tine, dar poti sa treci peste ele si sa te simti liber sa scri, sau sa desenezi, pentru a reusi sa treci peste acele lucruri care te fac sa te simti sufocat. Chiar venita din parte ta, afectiunea se va simti falsa maine, dar e in regula sa socializezi chiar si asa, chiar daca apoi iti va veni sa fugi acasa singur, sa te ascunzi, rusinat.

Horoscop 4 septembrie 2019 Sagetator
E posibil ca maine sa fie nevoie sa iti ceri scuze pentru ca ai periat pe cineva si nu era nevoie de asa ceva. Ai un randament scazut la serviciu, sau la scoala, muncesti mai multi decat ceilalti, dar cu rezultate slabe. Lasa lucrurile sa evolueze singure si in ritmul lor, ai grija sa nu primesti o amenda, sau sa fii degradat din functie, si totul se va rezolva de la sine, curand.

Horoscop 4 septembrie 2019 Capricorn
Capricorni, cineva va admira in secret! Fiti mai atenti in jur, veti avea parte de o surpriza incredibila. Maine, un lucru pe care il faceti de ceva vreme, cu regularitate, se va opri brusc, fara niciun fel de avertisment. Nu veti fi afectat foarte tare, insa veti ramane cu un gust amar. Seara, prietenii va invita la o petrecere, unde s-ar putea sa legati o prietenie cu o persoana foarte influenta.

Horoscop 4 septembrie 2019 Varsator
Varsatorii vor fi maine in centrul atentiei. Cei din jur va analizeaza toate declaratiile asa ca acum este momentul potrivit sa le aratati tuturor aptitudinile voastre. Maine este o zi buna pentru a va fermeca seful sau persoana care are ceva ce voi va doriti. Urmariti-va intuitia si veti obtine tot ce v-ati propus!

Horoscop 4 septembrie 2019 Pesti
Pestii au nevoie de odihna. Ati muncit foarte mult la un proiect si simt nevoia sa doarma cat mai mult. Este important sa va faceti timp si pentru voi, sa aveti grija de sanatate. Nu va izolati de cei apropiati si gasiti-va timp pentru a le arata cat de mult tineti la ei. Astrele va recomanda sa aveti mai multa rabdare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.