Andra a rupt tacerea, dupa ce s-a spus ca e din nou insarcinata

0
55

Andra a rupt tacerea, dupa ce s-a spus ca e din nou insarcinata, iar pagina sa de socializare este plina de comentarii. Bineinteles, Andra este o vedeta cu mare ”priza” la public, fiind laudata atat pentru vocea ei, cat si pentru frumusetea ei incontestabila. In ultimele zile, fanii Andrei asteapta cu sufletul la gura sa afle daca preferata lor este… insarcinata.

Andra zambeste, apare fotografiata in ipostaze care dau de gandit, ofera unele raspunsuri care pot fi, foarte usor, interpretate. Totusi, Andra sa fereste sa spuna DA sau NU, asa ca fanii nu pot decat sa caute indicii din care sa traga concluzii.

La ultima sa postare de pe Facebook, Rodica i-a urat Andrei sa aiba o luna plina de impliniri si a numit-o ”regina muzicii populare”. Se stie ca Andra iubeste acest gen muzical si interpreteaza cu talen astfel de piese.

”Buna dimineata, Andra , sa ai o luna plina de realizari si impliniri. Te iubesc, frumoasa si regina muzicii populare. O zi frumoasa!”
Andra a rupt tacerea, dupa ce s-a spus ca e din nou insarcinata: ”Inca un vis va fi implinit!”

Dar raspunsul Andrei, desi scurt, te pune serios pe ganduri.

Fanii exulta si cred ca sunt foarte aproape de a afla raspunsul la intrebarea care ii macina. Este Andra insarcinata sau nu? Iata ce a raspuns vedeta, de data aceasta, mai ales ca (din ce se poate observa pe pagina de socializare a vedetei), Andra evita sa raspunda intrebarilor al caror subiect este sarcina:

”Rodica, va fi. Inca un vis va fi implinit – pe 24 Noiembrie la Craiova!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.