Cum a ajuns sa arate un actor dupa care romancele erau topite. Transformarea este socanta

0
54

Oare cine îl poate uita pe Dr. Mark Sloan, medicul şarmant din serialul „Anatomia lui Grey”, care își afișa trăsăturile fizice în timp ce purta doar un prosop. Eric Dane se plia perfect pe personajul pe care îl juca.

Cum a ajuns să arate un actor după care româncele erau topite. Transformarea este șocantă

“Nu am simţit niciodată că Mark Sloan căuta să profite. Cred că îi plăcea să se distreze tot timpul, iar asta însemna să facă amor” mărturisea actorul despre personajul pe care îl întruchipa. Cu toate că a dispărut din serial după ce personajul pe care îl interpreta a murit într-un accident de avion, Eric Dane a rămas întipărit în inima fanilor din întreaga lume.

Ba mai mult, acesta a reuşit să îşi consolideze o carieră de succes la Hollywood și a jucat în filme precum Marley & Me şi Burlesque, însă în spatele camerelor se lupta cu proprii demoni. Deși au trecut câţiva ani de la celebrul serial, Eric Dane arată total schimbat în prezent. Actorul pare îmbătrânit, doborât de griji şi mai are doar câteva dintre trăsături cu bărbatul de altădată. Acesta este un semn că depedenţa sa de medicamente cu care s-a luptat după un accident sportiv, stresul, dar şi depresia ce l-a acaparat au lăsat semne adânci.

Protagonistul unui scandal amoros

Din fericire, actorul reuşit să depăşească această etapă, după ce a fost internat într-o clinică de reabilitare, iar în prezent face mult sport şi nu se abate de la antrenamentele cardio.

Celebrul actor a divorţat în 2017, după 14 ani de mariaj, de actriţa Rebecca Gayheart.

În anul 2009, cei doi au fost protagoniştii unui scandal amoros, după ce un video cu Dane, Gayheart şi o altă femeie a apărut pe Internet. Vreme de de cinci ani, Dane a ales să nu comenteze asupra acestui subiect. În anul 2014 însă a venit cu o declaraţie „Am greşit cu toţii. Singurul meu regret este că am târât persoana pe care o iubesc cel mai mult în toate astea’’. În cele din urmă, cei doi au decis însă să se despartă. Aceștia au împreună două fetiţe, pe Billie, în vârstă de 10 ani şi pe Georgia, în vârstă de 9 ani.

 

Sursa: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.