Soc total! Livian, lovitura dura pentru Bianca de la Puterea dragostei la intoarcerea in tara! „Le-a spus parintilor despre Ella”

0
61

Livian, lovitură dură pentru Bianca de la Puterea dragostei la întoarcerea în țară! Carismaticul concurent le-a vorbit părinților săi despre fetele din concurs, și în special despre Ella

 

Livian, lovitură dură pentru Bianca la întoarcerea în țară!Situația se complică între Livian și Bianca Comănici în România! Dacă toată lumea se aștepta ca ei să își acorde încă o șansă și să stea împreună în București, unde tânăra și-a închiriat deja un apartament, surpriză… Fiul lui Nelson Mondialu a plecat la Cluj și de acolo, pare că s-a îndepărtat și mai mult de fosta iubita, în ciuda faptului că mai vorbește cu ea prin intermediul telefonul.

Livian, lovitură dură pentru Bianca Comănici la întoarcerea în țară! Ce a făcut la Cluj?

Mai mult decât atât, din surse apropiate concurenților de la Puterea dragostei, Livian le-ar fi povestit părinților săi despre protagoniștii emisiunii, iar un capitol aparte l-a avut nimeni altă decât Ella, tânăra cu care a cochetat în competiție, ba chiar s-a spus că ar fi fost și la un hotel în Istanbul, unde nu ar fi…fost cuminți! ”Acuzele” au venit atunci din partea unui manelist, Denis Petcu, iar ele au luat o amploare foarte mare până în momentul în care cei doi s-au hotărât să volrbească deschis pe tema asta.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.