Gabi Tamas vine la Dinamo doar daca Negoita vinde clubul! Discutii avansate cu investitorii spanioli! EXCLUSIV

0
70

Negocierile dintre Gabi Tamaș și Dinamo sunt mult mai complicate decât păreau la prima vedere. Jucătorul de 36 de ani a fost, luni, în biroul lui Ionuț Negoiță, acolo unde nu a dat un răspuns clar dacă va semna sau nu cu Dinamo.

Gabi Tamaș vine la Dinamo doar dacă Negoiță vinde clubul! Spaniolii, în cărți

Surse din apropierea jucătorului susțin că acesta a condiționat venirea la Dinamo cu schimbarea conducerii, în condițiile în care Negoiță este în dicuții avansate cu un grup de investitori spanioli. Lui Tamaș i-ar surâde o întoarcere la Dinamo, însă doar în condițiile în care va exista un plan de redresare a clubului și resurse financiare în acest sens.

De altfel, Gabi Tamaș a discutat și cu spaniolii, care i-au și făcut o ofertă, Tamaș dându-și doar un acord de principiu pentru revenirea în Ștefan cel Mare. O discuție finală în acest sens va avea loc după ce Negoiță ar semna hârtiile pentru vânzarea clubului către grupul iberic.

Gabi Tamaș vine la Dinamo doar dacă Negoiță vinde clubul! Săpunaru intră pe fir cu o ofertă din Turcia

Pe de altă parte, se pare că Tamaș că pentru Tamaș ar mai exista o variantă în Turcia. El ar fi fost contactat de Cristi Săpunaru, care evoluează în prima ligă turcă, la Denizslispor, iar acesta l-ar fi sfătuit să nu semneze încă cu Dinamo.

continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.