Drama Deliei. De ce nu poate face copii. Mama cantaretei a spus tot adevarul: „A incercat, dar…”

0
73

Delia Matache, în vârstă de 38 de ani, este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Vedeta este căsătorită de 8 ani cu omul de afaceri Răzvan Munteanu, iar întrebarea de pe buzele tuturor este când vor avea frumosul cuplu un copil.

 

Celebra Delia a simțit dintotdeauna o presiune din partea publicului care se întreba de ce nu apare și un copil în viața artistei. Căsătorită de 8 ani cu Răzvan Munteanu, frumoasa blondă a știut să fie discretă în privința relației și să nu ofere foarte multe amănunte legate de acest subiect.

Totuși, în 2018, Delia a fost surprinsă în timp ce efectua o vizită la o clinică de fertilizare din centrul Capitalei. Problema tratamentelor de specialitate este una veche în cazul Deliei.

Chiar mama ei, Gina Matache, povestea în cadrul unei emisiuni televizate că Delia a mai apelat la clinicile de fertilizare, însă fără rezultat.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, mărturisea Gina Matache, în februarie 2017.

Delia și Răzvan Munteanu s-au întâlnit prima dată într-un club pe care Răzvan Munteanu îl manageria. Soțul Deliei a povestit într-un interviu mai vechi că a fost dragoste la prima vedere. Ea a încurajat-o încă de la început în cariera sa muzicală și i-a devenit manager pentru a fi mai aproape de ea.

continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.