Primele imagini cu Elena Ionescu dupa ce si-a marit sanii! Castigatoarea Survivor Romania, schimbarea radicala de look

0
58

Elena Ionescu, câștigătoarea marelui premiu Survivor România, a ales să-și facă o schimbare de look, prin o îmbunătățire la nivelul bustului. Mai exact, fosta solistă a trupei Mandinga și-a mărit sânii, însă nu și-a pus silicoane, așa cum credeau fanii ei. Elena s-a reinventat după divorț și a optat pentru o intervenție deloc dureroasă.

Cum arată Elena după mărirea revoluționară a sânilor

Vedeta, în vârstă de 32 de ani, a mers zilele trecute în cabinetul medicului estetician, mărindu-și sânii printr-o procedură deloc dureroasă față de intervenția de augmentare ce implică bisturiul. Bruneta a mers luni, 17 august, în cabinetul medicului estetician Călin Doboş, specialist în operaţii estetice, pentru intervenție, care i-a propus vedetei o tehnică inedită de mărire a sânilor.

„A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine, după o naştere, când sânii nu mai au acelaşi tonus ca înainte. Mă simt foarte bine, sunt foarte mulţumită şi mi-am recăpătat încrederea în mine. Mi-a dat mult curaj inclusiv cu felul în care am aflat despre această intervenţie şi m-am simţit foarte bine, nu am avut nici un fel de durere sau recuperare”, a declarat solista pentru Click.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.