Bianca Dragusanu socheaza din nou! Cum a ajuns vedeta sa glumeasca despre bataia incasata

0
63

Bianca Drăgușanu a șocat întreaga Românie atunci când a apărut în public bătută. Vedeta avea fața tumefiată și abia se mai ținea pe picioare. Iubitul ei a ajutat-o să meargă, atât cât și să intre în casă. După acest scandal acre a ținut zile bune prima pagină a tabloidelor, Bianca Drăgușanu și iubitul ei au pleact într-o vacanță luxoasă în Maldive, departe de scandalurile din România.

Acum, fosta prezentatoare tv pare că a dat uitării ce s-a întâmplat săpătmâna trecută, iar acum face glume pe seama întâmplării. Poate fi tratat ca un mecanism de apărarea împotriva tuturor criticilor la care a fost supusă Bianca Drăgușanu în ultimele zile. La InstaStory, vedeta a postat o fotografie cu o mână rănită ușor și una bandajată. Mesajul fotografiei este că, de obicei, unele persoane dramatizează situațiile și le fac să pară mai grave decât sunt de fapt.

Mesajul postat de Bianca Drăgușanu la InstaStory[Sursa foto: Instagram]

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționat pe Instagram! La ce concluzie a ajuns vedeta: „Așa se produce schimbarea”

Bianca Drăgușanu vrea să le demonstreze fanilor că este pregătită să meargă mai departe cu viața ei, chiar dacă a fost băutută cu bestialitate. Evenimentul șocant nu a doborât-o pe frumoasa blondină, care încearcă să facă eforturi tot mai mari în relația ei, iar asta este tot ceea ce contează.

„Nu este vorba despre perfecțiune. Este vorba despre efort. Și când depui efortul în fiecare zi, acolo se întâmplă transformarea. Așa se produce schimbarea”, a scris Bianca Drăgușanu în descrierea fotografiei de pe Instagram.

Înainte, vedeta le-a transmis un mesaj fanilor în care i-a asigurat că este bine, iar între relația cu iubitul ei nu a intervenit nicio altă femeie. 

„Nu există nicio alta, exist doar EU! Important! Sunt bine! Nu s-a întâmplat nimic care să îi afecteze pe alții. Nu există gelozii, nu există lupte. Ps: Femeia de dinainte (N. red. Daria Radionova) nu merita niciun cuvânt rău”, a postat vedeta la InstaStory.

Sursa  wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.