marți, 30 aprilie, 2024

Cum arata Maria Ilioiu dupa ce a fost mutilata in urma unor tratamente cosmetice?

Distribuie:

Publicat:

Maria Ilioiu, controversata ispită care a făcut furori cu formele ei în emisiunea Insula Iubirii și care, apoi, ajunsă la ”Bravo, ai stil”, s-a certat ca la ușa cortului cu Andreea Tonciu, a trecut, de curând, printr-o încercare cât se poate de serioasă.

 

Mai exact, tenul ei a fost extrem de afectat de o serie de intervenții cosmetice în care ea acuză clinica de malpraxis, iar clinica o acuză că nu a respectat recomandările medicale.

Fosta ispită de la Insula iubirii și concurentă la “Bravo, ai stil” a ajuns să se confrunte cu probleme grave. Maria Ilioiu a apelat la un tratament cosmetic pentru a-și îmbunătăți aspectul feței, da prorcedura a fost un eșec lamentabil, iar ispita a rămas cu o mulțime de cicatrici pe față, în ciuda încercărilor de a reveni la un aspect al pielii fără cusur. „Mi-am făcut mici proceduri la ei și au fost ok. Aveam încredere, prietenele mi-au recomandat clinica. Am zis să-mi fac un tratament cosmetic. (…) Mi-am topit acidul din buze la ei și mi-am mai scos cu laserul o cicatrice. (…) Medicul mi-a spus de la început că nu există niciun risc, decât dacă stau mai mult în soare, pot apărea mai multe pete”, a spus fosta ispită.

Maria Ilioiu a pozat topless ca sa i se vada machiajul

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img