Nu ai sa o recunosti! Cum arata Adina Barbu, femeia care ii facea concurenta Nicoletei Luciu, acum 10 ani!

0
253

Adina Barbu reușea, acum vreo 10 ani, să se impună în lumea dificilă a showbiz-ului românesc datorită asemănării cu Nicoleta Luciu, concurându-o pe vedeta Playboy în ceea ce înseamnă formele, mai ales referindu-ne la bust.

 

Doar că, de ceva ani încoace, Adina Barbu s-a cam retras din showbiz, preferând să ducă o viață liniștită, departe de agitația Capitalei, în Brașov.

Adina Barbu este, cu siguranță, una dintre femeile care pot tulbura mintea oricărui bărbat, lucru pe care, de altfel, l-a și făcut, în nenumărate rânduri, în pictorialele fierbinți pe care le-a realizat în revistele de profil, câștigându-și supranumele de sosie a Nicoletei Luciu. Și retrasă la Brașov, datorită relației pe care o are cu cineva din zonă, Adina Barbu s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, anunțând chiar, la un moment dată, că se gândește serios la căsătorie, lucru care, încă, nu s-a petrecut.

ȘI, dacă făcea furori acum 10 ani, Adina Barbu nefiind, nici la acea vreme, chiar puștoaică, acum planturoasa vedetă pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Mai exact, într-una dintre rarele sale apariții publice, Adina Barbu a afișat o formă fizică de invidiat și pentru domnișoarele care au jumătate din vârsta ei. Cu o prospețime ieșită din comun, cu forme de fotomodel, dar fără să își fi pierdut nimic din bustul care a făcut-o celebră, Adina Barbu reușește să impresioneze cu prospețimea sa.

continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.