Oana Zavoranu o ataca dur pe Alina Ceusan, in mediul online: „O suzeta care se strofoaca…”

0
63

Oana Zăvoranu începe să ia la rând vedetele din România, în special influencerițele, pe acre le critică pentru modul cum își promozează produsele. Ea a lansat mai multe atacuri la adresa următoarelor vedete: Christina Ich, Anda Adam, Pepe, Raluca Pastramă, Oana Roman, Adelina Pestrițu, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Pe cât trec zilele, „Querida” apare cu noi mesaje în mediul online la adresa vedetelor enunțate mai sus. În ultima perioadă, atenția fostei soții a lui Pepe s-a îndreptat către Alina Ceușan.

Bruneta a numit-o pe blondină „nebună din porumb”, „baragladină”, dar și alte critici. Oana Zăvoranu a revenit cu un nou atac șa adresa celebrei influencerițe, pe care a criticat-o că vorbește în limba engleză pe rețelele de socializare, iar publicul ei este format preponderent din români.

„E mama bulls!@#$%. O suzetă care se strofoacă într-un grotesc să combine „inglișu” cu „frenciu”, frizând penibilul și absurdul, într-o țară în care 99% vorbesc română și nici !@#$! nu o urmărește pe ea din străinătate”, a scris Oana Zăvoranu, pe rețelele de socializare, la adresa Alinei Ceușan.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.