Cristian Boca este câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020 sezonul 8? Ce a apărut pe pagina de Instagram a concurentului din echipa lui Cătălin Scărlătescu FOTO

0
101

Cristian Boca este unul dintre bucătarii preferați ai publicului, dar și unul dintre cei în care chef Cătălin Scărlătescu și-a pus cea mai mare încredere. Tânărul l-a convins pe jurat încă din preselecții, iar până în momentul de față nu a dezamăgit.

Cristian Boca, câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020?

Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” a reușit să cucerească telespectatorii cu sezonul 8. Jurații Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu sunt de părere că acesta a fost cel mai greu, dar și cel mai frumos sezon. Nu e de mirare că oamenii au urmărit în număr record edițiile și, prin urmare, unii dintre concurenți se bucură de o susținere incredibilă, cu precădere în mediul online.

Citeste si:Cum arată Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” blondă și cu părul scurt. Schimbare radicală pentru frumoasa concurenta FOTO

Cristian Boca este unul dintre cei care au cucerit publicul prin comportamentul său, dar și pentru calitățile sale de bucătar iscusit. Pe paginile sociale, fanii săi îl dau deja drept câștigător, deși luni seara, 14 decembrie, este semifinala „Chefi la cuțite”. Susținătorii lui îi transmit încontinuu mesaje de încurajare și pentru mulți dintre ei, Cristian Boca este un învingător.

Mai mult, câteva fotografii postate de tânărul bucătar au stârnit o avalanșă de felicitări din partea urmăritorilor săi, care sunt convinși că au aflat cine a câștigat „Chefi la cuțite”. În imagini, se poate observa cum Cristian Boca ține un cuțit în mână, cu un mesaj inscripționat pe lama acestuia.

„Cel mai bun bucătar din echipa , cred că tu o sa câștigi chefi la cuțite; „Next „chef la cuțite „ winner”; „Eu vreau să îl văd în finală şi să o câştige!”; „Ești cel mai tare”; „Felicitări!”; „Deci Cristian trebuie să câștigi sezonul acesta. Toată speranța mea ești doar tu… Și sper că chiar tu ai câștigat”, sunt doar câteva dintre mesajele trimise de susținătorii lui Cristian Boca.

Cine este Cristian Boca de la „Chefi la cuțite”

Cristian Boca, în vârstă de are 25 de ani, a plecat în Anglia după ce a terminat liceul, unde a muncit ca bucătar timp de cinci ani de zile. El recunoaște că meseria presupune multe sacrificii, dar în același timp îi oferă și satisfacții.

Citeste si:Când se vor redeschide școlile. Informația așteptată de milioane de elevi și părinți – evz.ro

Citeste si:Ce profeții a făcut Nostradamus pentru anul 2021 – bzi.ro

„Am avut șansa să gătesc pentru celebrități precum Ellie Goulding, Chris Hemsworth și mulți alții, dar asta pentru mine nu era o realizare foarte mare. Mie îmi plac lucrurile simple, îmi place să fiu acasă și să gătesc pentru bunici, pentru ai mei, mi se pare o realizare mai mare.

Citeste si: Cine sunt cei 10 semifinaliști ai sezonului 8 „Chefi la Cuțite”. Surprizele se țin lanț în competiția culinară

Pentru mine familia este foarte importantă. Am petrecut mult timp foarte departe de ei, meseria asta cere multe sacrificii. Am venit în România special pentru „Chefi la cuțite”, dezvăluia concurentul, la Antena 1.

Tânărul și-a dat demisia din restaurantul din Nottingham în care lucra, pentru a putea participa la „Chefi la cuțite”. În preselecții, el a pregătit un ceviche de Saint Jacques cu piure de țelină, ulei verde și perle de soia. Mai mult, Cristian Boca a apelat la tehnica bucătăriei moleculare, să poată obține texturi cu adevărat deosebite

Semifinaliștii „Chefi la cuțite” sezonul 8

Confruntările dintre cele trei echipe, Dungile, Bulinuțele, și Pătrățelele, au făcut deliciul publicului, care a trăit emoțiile odată cu favoriții lor. E cunoscut deja faptul că unii dintre cei mai pricepuți bucătari au părăsit competiția, dar cei care continuă să lupte sunt acolo pe merit, după ce au făcut farfurii senzaționale. Luni seara, 14 decembrie, se confruntă în semifinală câte trei concurenți din fiecare echipă.

Echipa Dungilor a lui Sorin Bontea

Adrian Luca

Maria Șandru

Ionuț Belei (cuțitul de aur)

Echipa Bulinuțelor a lui Florin Dumitrescu

Andrei Hîncu (Kani)

Claudia Radu

Roxana Blenche

Echipa Pătrățelelor a lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Rizea

Paul Maxim

Cristian Boca (cuțitul de aur)

Mai este foarte puțin până când fanii show-ului vor afla cine câștigă marele premiu în valoare de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar din România. Antena 1 a anunțat că marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 va avea loc marți, în data de 15 decembrie, când cei trei chefi vor juriza pentru ultima oară în acest an preparatele concurenților.

Până acum au fost difuzate 7 sezoane „Chefi la cuțite”, iar titlurile au fost împărțite astfel: 3 concurenți din echipa lui chef Sorin Bontea au câștigat marea finală, doi din echipa lui chef Florin Dumitrescu și doi din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

  

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.