Viața privata a modelelor de videochat din Iasi e secretul lor

0
117

Toată lumea e curioasă să afle cum sunt modelele de videochat din Iași. S-a dus vestea că ar câștiga o mulțime de bani, că se descurcă de minune și asta provoacă interes. Dacă și tu vrei să afli cum sunt ele în realitate, îți dau eu câteva detalii.

Mai întâi să ne cunoaștem! Sunt Claudia, PR la Heylux, cel mai mare studio de videochat din Iași. Lucrez în fiecare zi cu zeci de modele. Unele sunt la început, altele au multă experiență. Fiecare are însă o viață privată, la care ține foarte mult.

Modelele sunt persoane exact ca tine

Dacă ar fi să-ți răspund pe scurt cum sunt colegele mele, aș spune că sunt exact ca tine. Adică persoane absolut normale, care vin la job, apoi se duc acasă și își văd de ale lor. Fie că asta înseamnă familie, prieteni, relaxare și așa mai departe.

Există însă și o altă parte, care le diferențiază de restul persoanelor. Și anume banii. Ca să-ți faci o idee, un model câștigă la Heylux, în medie, între 200 și 2.715 lei pe zi. În fiecare! Cu un program de lucru de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

Cu alte cuvinte, câștigă o mulțime de bani și are și timp să-i cheltuiască. Asta schimbă multe, pentru că apare posibilitatea distracțiilor. Fie aici, în oraș, fie în excursii. De asta modelele de la Heylux sunt atât de plimbărețe. Pentru că-și permit.

Tot datorită banilor, au șansa unei vieți mult mai confortabile. Gândește-te cum ar fi să câștigi și tu banii ăștia. Înseamnă mii de euro pe lună, cu care să faci ce vrei tu. Să-ți cumperi din mall haine, bijuterii sau pantofi după pofta inimii.

Asta îți schimbă atitudinea față de viață. Devii mai ambițioasă și relaxată în același timp. Îți dorești ca și cei din jur să fie la fel. Cauți compania persoanelor care te încurajează în ceea ce faci și le eviți pe cele care te trag în jos.

Oricum, oamenii din jurul modelelor de succes se cern de la sine. Uneori apar și invidiile. Prieteni care până mai ieri păreau apropiați dispar din peisaj. Cei adevărați rămân și le încurajează în fiecare zi.

La Heylux, încurajăm mult onestitatea

Chiar și aici, la studio, discutăm mult despre lucrurile astea. La Heylux avem o echipă 100% feminină și suntem deschise una față de cealaltă. Ne spunem lucruri personale dacă simțim nevoia, pentru că suntem apropiate ca oameni.

Important e că multe modele care câștigă enorm rămân la fel de ok ca persoane. Asta ne bucură cel mai mult. Nu le schimbă nici mașinile, nici casele, nici încasările de la studio. Sunt la fel de amabile și respectuoase ca întotdeauna.

Desigur, mai avem și cazuri în care cineva e tentată să devină divă peste noapte. Mai ales când încasează peste 10.000 de euro sau sume de genul ăsta. Dar vorbim cu ele și lucrurile se reglează.

Ținem mult la respectul reciproc și la puterea de a trăi frumos. Asta ne dorim cu toții aici, la Heylux. Promovăm transparența și deschiderea față de fiecare membră a echipei. În același timp, dacă există lucruri pe care vrei să le ții private, îți respectăm deplin dorința.

Confidențialitatea e o valoarea de bază pentru noi. Dacă vrei ca o zonă a vieții tale să-ți aparțină în exclusivitate, e perfect pentru noi. Suntem persoane serioase, mature și înțelegem să-ți protejăm intimitatea.

Depinde doar de tine cât de mult vrei să împărtășești cu noi sau cu colegele noastre din studio. Important e că poți conta oricând pe noi. Te ajutăm cu orice, oricând ne ceri tu asta. Și vorbim despre ce te interesează dacă simți tu nevoia.

Ca să te convingi că suntem oameni faini, te invităm să ne vizitezi chiar acum. Ne dai un telefon și vii direct la studio. Taxiul ți-l plătim noi, ca să fie o experiență plăcută pentru tine. Abia așteptăm să te cunoaștem și să contribuim la succesul tău în videochat în Iași!

Contact

Heylux Videochat Iași

Tel: 0744.33.77.11

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.