Nick Casciaro, dezvăluiri despre relația specială cu Loredana Groza! Ce a declarat pentru presa italiană: „Te iubesc”

0
73

Nick Casaciaro și Loredana Groza sunt tot mai apropiați. Iată ce declarații a făcut artistul despre Loredana Groza, pentru presa italiană!

Nick Casaciaro și Loredana Groza s-au întâlnit prin prima unei competiții destinate talentelor muzicale, acolo unde artista noastră a fost jurat. Acesta, un tânăr artist italian, a venit în România pentru a-și încerca norocul și, de ce nu, pentru a pune mâna pe marele premiu.

Zis și făcut! Nick Casaciaro a devenit câștigătorul sezonului. Grație talentului, carismei, dar și îndrumării Loredanei Groza, artistul a ajuns la inimile telespectatorilor, care l-au adus aproape de marele premiu. 

În urma competiției, Loredana Groza și Nick Casciaro s-a apropiat foarte mult, artista fiind mentora lui. Cei doi petrec foarte multe timp împreună și se postează în diferite ipostaze, care lasă loc de interpretări și speculații. Chiar și așa, cei doi nu s-au pronunțat, încă, cu privire la posibilitatea unei relații.

Cele mai recente declarații ale artistului au atras atenția presei din străinătate cu privire la relația lor.

Nick Casaciaro, dezvăluiri inedite despre relația cu Loredana Groza: „Multumesc Loredana pentru ca ai crezut in mine si ca m-a sustinut mereu!” 

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.