Elena Merișoreanu, curtată de tatăl lui Ștefan Bănică Jr, în tinerețe. Artista a dat totul din casă: „S-a terminat frumos”

0
54

Elena Merișoreanu a făcut o serie de declarații fără perdea și a povestit că, în tinerețe, a fost curtată chiar de către Seniorul Ștefan Bănică.

Artista se numără printre cele mai iubite și îndrăgite cântărețe din România, iar de-a lungul carierei sale a reușit să adune foarte mulți admiratori. Ei bine, însă, un lucru pe care puțini dintre fanii Elenei Merișoreanu îl știu este că, în tinerețe, a fost curtată chiar de marele actor, Ștefan Bănică, tatăl lui Ștefan Bănică Jr.

Elena Merișoreanu a vorbit, fără ocolișuri, despre respectiva perioada din viața sa și a dat totul din casă, povestind cum a decurs totul între ea și regretatul actor.

Elena Merișoreanu: „Alții chiar credeau că suntem împreună”

Nu mai este un secret pentru nimeni că Elena Merișoreanu a fost curtată de o mulțime de bărbați, fapt povestit chiar de ea în nenumărate interviuri acordate de-a lungul carierei sale.

Ei bine, printre aceștia se numără și regretatul actor, Ștefan Bănică. Cunoscuta actriță a povestit cum a decurs totul între ea și seniorul Bănică, explicând că totul s-a petrecut într-un turneu, în Israel.

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.