Persoană fizică ofer împrumut fără garanții: cum să recunoști potențialele pericole

0
85

Multe forumuri și site-uri web false vor oferi facilitarea de împrumuturi între persoane fizice. Ei înșeală prin perceperea taxelor de procesare și, în cele din urmă, nu trimit niciodată bani. Îi poți recunoaște destul de ușor, au în general povești incredibile legate de o țară străină: Coasta de Fildeș sau Benin, mai ales. Motivul este foarte simplu: trimițând un avans în străinătate, ești sigur că legea care te protejează nu poate face nimic pentru tine. Mai presus de toate, nu cădea în capcană si nici nu te entuziasma instant daca vezi anunturi de genul Persoană fizică ofer împrumut fără garanții.

O persoană care împrumută bani va fi nevoita să semneze o recunoaștere a datoriei sau un contract de împrumut, conform standardelor. Aceasta bucata simpla de hartie poate fi declarata la notar (act autentic), sau semnata de cel care cere bani si de creditor. Un act autentic permite creditorului să inițieze imediat o acțiune împotriva rău-platnicului. Dacă termenul de rambursare nu este fixat, creditorul are la dispoziție un anumit numar de ani pentru a-și exercita drepturile.

Persoană fizică ofer împrumut fără garanții: site-uri de împrumut.

Odată cu internetul, au apărut noi proiecte și noi moduri de a gândi, de asemenea, chestiunile despre credit. A devenit mai ușor ca oamenii sa fie pusi în legatura unii cu alții și, prin urmare, pe cei care împrumută cu cei care vor să se împrumute. Ajuta mult acest tip de platforme, intrucat poti afla mai multe pareri despre anumite persoane datorita recenziilor.

Acest tip de credit online urgent este, evident, ideal atunci când nicio bancă nu vrea să împrumute bani, dacă nu avem garanțiile necesare pentru că suntem pe tineri absolventi sau șomeri. In ceea ce priveste istoricul sau scorul de credit, de asemenea, nu trebuie să vă faceți griji: totul se bazează pe încredere între indivizi și exista destul de multa flexibilitate. Dacă sunteți sigur că veți plăti, de ce să nu incercati sa întrebați si una dîntre rudele dvs., arătându-i în același timp buna-credință având cu dvs. un document scris cu putere legală?

Trebuie înțeles că străinii nu împrumută bani un interes, deoarece nu au niciun beneficiu pentru asta! Băncile împrumută, dar în schimbul multor garanții, uneori excesive. Dacă nu ne încadram în standardele lor, nu există împrumut! Același lucru pentru actualele site-uri de împrumut între persoane fizice, supuse acelorași reguli ca și băncile.

Avem dreptul de a împrumuta bani, dar trebuie să știm că nu avem dreptul să cerem în schimb dobândă prea mare: peste o anumită sumă, practicăm cămătăria, care este interzisă de lege.

Prin urmare, cămătăria se referă la dobânda la un împrumut la o dobândă  abuzivă. Sunt luate în considerare aproape toate tipurile de împrumuturi de afaceri și personale: împrumuturi imobiliare pentru cumpărarea unui apartament, de exemplu, împrumuturi de consum pentru cumpărarea unui televizor, împrumuturi personale pentru finanțarea studiilor etc.

În concluzie, creditul de la persoană la persoană se poate face cu o rudă, un prieten sau o cunostinta, cu care există deja o relație de încredere. Pentru a o spune pe sleau, trebuie să scrieți un contract de împrumut sau o recunoaștere a datoriei inainte de a raspunde afirmativ unui anunt care spune „Persoană fizică ofer împrumut fără garanții”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.