Vrei să devii model de videochat? Construiește-ți cariera alături de Savage Studio

0
73

Multe dintre tinerele din România au descoperit că industria videochatului poate fi una extrem de ofertantă din punct de vedere financiar. Cele care au trecut peste faptul că meseria de model online este încă privită ca un subiect tabu în societatea noastră reușesc să își îndeplinească lună de lună toate visurile și să își cumpere tot ce și-au imaginat vreodată.

Dacă și tu îți dorești să îți dezvolți o carieră de model în mediul online cel mai important pas pe care trebuie să îl faci este să alegi un studio cu adevărat profesionist.

Printre sutele de anunțuri de angajări la studiouri de videochat sunt destul de multe care nu sunt serioase și suntem siguri că nu ai vrea să fii în postura în care să nu lucrezi legal sau să nu încasezi câștigurile la final de lună.

Savage Studio este un studio de videochat 100% legal și consideră în primul rând că modelele cu care colaborează sunt partenerele sale de business. O echipă profesionistă care știe tot ce se întâmplă în acest domeniu te va susține pe tot parcursul carierei tale, nu doar la început, astfel încât tu să fii sigură că vei ajunge la câștigurile financiare pe care ți le dorești.

Ce îți oferă Savage Studio și de ce ar trebui să aplici chiar astăzi pentru un interviu?

Așa cum îți spuneam și mai sus, în primul rând pentru faptul că Savage Studio este un studio de videochat care își desfășoară activitea în totală legalitate. Ca orice altă companie din țara noastră, plătește toate taxele și impozitele stabilite prin lege și lucrează cu modelele doar pe bază de contracte valide. Astfel vei avea garanția că tot ce ai discutat la interviu va fi trecut negru pe alb într-un document în care se vor stipula toate obligațiile părților. Mai mult, vei fi sigură că toate comisionele le vei încasa la timp în procentele stabilite încă de la angajare.

În al doilea rând, ar trebui să alegi Savage Studio pentru că este transparent și nu îți vinde iluzia că vei încasa zecii de mii de dolari încă din prima lună. Avem modele experimentate care ajung să câștige și peste 40.000$ într-o singură lună și cu siguranță vei ajunge și tu la această performanță din moment ce înveți din ce în ce mai bine ce presupune această meserie. Pentru modelele online începătoare încasările lunare se situează de regulă între 1.500-2.000$, ceea ce comparativ cu media salarială din România oricum este un nivel extrem de bun. Ideea principală este să nu te lași prinsă în mirajul reclamelor, să înțelegi că studiorile care îți propun încasări extrem de mari încă din prima lună nu sunt tocmai cele mai sincere și să alegi să îți construiești cariera pas cu pas și cu seriozitate.

Ce este la fel de important la fel ca cele două aspecte menționate mai sus este faptul că la Savage Studio chiar vei avea o echipă de oameni profesioniști alături. Fie că este vorba despre traineri, fie că discutăm de personalul care se ocupă de funcționalitatea perfectă a echipamentelor tehnice, aceștia te vor susține pe tot parcursul carierei tale. Trainerii se vor asigura că înțelegi specificul meseriei de model online și te vor ajuta cu planuri concrete și sfaturi pentru a te dezvolta. Oamenii de la tehnic se vor asigură că toate laptopurile și camerele web precum și întreaga rețea de internet vor funcționa în parametri optimi astfel încât tu să îți desfășori munca extrem de relaxată.

Și dacă tot am adus vorba despre partea tehnică necesară acestei meserii, bineînțeles că Savage Studio îți va pune la dispoziție atât locații exclusiviste decorate la cele mai înalte standarde de calitate, cât și cele mai performante laptopuri și camere web. Tu nu trebuie decât să vii la job extrem de relaxată și cu cea mai bună atitudine astfel încât să îți creezi pas cu pas o comunitatea online care va vrea din ce în ce mai mult să discute cu tine. Bineînțeles, cu cât ai mai discuții mai multe și cu o durată mai mare, cu atât încasările tale vor fi mai mari.

Nu în ultimul rând, acest studio de videochat îți garantează și protecția totală a datelor tale. Nimeni nu va ști că lucrezi ca model online dacă tu nu îți dorești să dezvălui acest lucru. Identitatea online va fi protejată și site-urile pe care vei activa nu vor putea fi accesate din România.

Acestea sunt cele mai importante criterii în funcție de care ar trebui să ții cont atunci când selectezi studioul de videochat alături de care să lucrezi. Pentru a afla tot ce presupune jobul și pentru orice alte întrebări ai avea în legătură cu acest domeniu, poți contacta profesioniștii de la Savage Studio, simplu, prin formularul disponibil pe site.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.