Cum profiți de bonusul PublicWin la pariuri?

0
61

PublicWin este o casă de pariuri care activează pe piața din România încă din 2016. Deși inițial aceasta avea peste 100 agenții stradale în țară, ulterior au decis să se rezume doar la activitatea în mediul online. În prezent, PublicWin este prezentă doar în mediul online prin platforma de pariuri. PublicWin este considerată una dintre cele mai apreciate case de pariuri online din România, iar unul din atuurile sale este bonusul de bun venit. O să îți prezint pas cu pas cum să profiți de bonusul PublicWin la pariuri.

Bunus de bun venit

Majoritatea caselor de pariuri își întâmpină utilizatorii noi cu un bonus de bun venit. PublicWin se situează în topul caselor de pariuri online din punct de vedere al bonusurilor. La PublicWin beneficiezi de două bonusuri de bun venit. Bonusul de bun venit de la PublicWin constă în 200% la prima depunere în limita a 2000 RON. De asemenea, vei primi și un al doilea bonus care constă în rotiri gratuite pentru secțiunea de cazinou.

Platforma PublicWin

Tot ce trebuie să faci pentru a revendica bonusul de la PublicWin este să accesezi platforma PublicWin și să îți deschizi un cont. După ce ai accesat pagina PublicWin va trebui să apeși pe butonul de înregistrare. După ce completezi toate datele necesare vei primi un email care conține un link de confirmare al contului.

După confirmarea contului va trebui să îți verifici identitatea în maxim 15 zile de la crearea contului. Acest lucru este obligatoriu la orice operator de jocuri de noroc online. După ce ai creat contul va trebui să efectuezi o prima depunere. În funcție de suma pe care o depui vei beneficia de rotiri gratuite automat.

Dacă depui sub 50 RON vei primi 10 rotiri gratuite. Dacă depui minim 50 RON, vei primi 25 rotiri gratuite, la 100 RON 50 rotiri gratuite, la depuneri de minim 300 RON vei primi 150 rotiri gratuite, la depuneri de minim 500 RON 250 rotiri gratuite. La o depunere de minim 800 RON vei fi recompensat cu 400 rotiri gratuite, iar la depuneri de minim 1000 RON vei primi 500 rotiri gratuite.

Rotirile gratuite pot fi utilizate la sloturile selectate care apar în pagina promoției. Un aspect foarte important este că nu e nevoie să rulezi câștigurile din rotirile gratuite. Pentru a putea retrage banii este necesar să rulezi minim o dată suma depusă la orice slot de pe PublicWin.

De asemenea, PublicWin îți oferă și un bonus de 200% din valoarea primei depuneri la pariuri. După ce ai efectuat depunerea, bonusul va apărea în secțiunea bonus ca fiind inactiv. Bonusul se va activa automat pe măsură ce plasezi pariuri.

Pentru activarea bonusului trebuie să îndeplinești mai multe condiții simultan. În primul rând, cota minimă pe evenimentele plasate trebuie să fie de minim 1.50. Apoi fiecare bilet trebuie să aibă minim 3 selecții. Rulajul trebuie făcut o singură dată și poți plasa pariuri atât pre meci cât și live. În momentul în care pariezi cu bani reali, se va activa automat 50% din miza ca bani bonus.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.