Oana Roman: „Mă simt foarte rău”. Vedeta, anunț îngrijorător pe internet. Cu ce probleme se confruntă fiica lui Petre Roman

0
44

Oana Roman și-a îngrijorat fanii, recent, după ce le-a mărturisit că nu se simte prea bine. Cu ce stări se confruntă vedeta?!

Fiica lui Petre Roman se numără printre cele mai sincere persoane publice din showbiz-ul românesc, iar vedeta își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, așa că recent, Oana Roman și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram, după ce le-a mărturisit că nu se simte prea bine.

Mai precis, Oana Roman se numără printre vedetele care sunt alături în această perioadă de refugiații ucraineni și îi ajută pe aceștia cu tot ceea ce poate, mai ales cu câteva cumpărături pentru achiziționare strictului necesar, așa că, după ce s-a întors de la cumpărături, vedeta a început să se simtă rău, confruntându-se cu o durere de cap îngrozitoare.

Oana Roman: „Am o stare de parcă m-a lovit trenul”

Partenera de viață a lui Marius Elisei s-a implicat foarte tare în activitățile de voluntariat în această perioadă pentru a întinde o mână de ajutor refugiaților ucraineni. Astfel, Oana Roman a făcut câteva cumpărături pentru aceștia, iar întoarsă de acolo, aceasta s-a confruntat cu o ”stare urâtâ”, așa cum a numit-o ea.

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.