Motivul pentru care părinții lui Cătălin Botezatu au vrut să-l dezmoștenească pe designer: „Nu m-am gândit că…”

0
56

Cătălin Botezatu a făcut, recent, o serie de dezvăluiri neștiute din viața sa. Designer-ul a vorbit despre momentul în care părinții săi au vrut să-l dezmoștenească.

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai apreciați designeri din România, dar și de peste hotare. Vedeta a muncit din greu pentru a ajunge pe culmile succesului, lucru mărturisit chiar de el, în diferitele interviuri acordate de-a lungul carierei sale.

Ei bine, cu toate acestea, un lucru pe care puțini dintre fanii creatorului de modă îl știau despre Cătălin Botezatu este că, de fapt, părinții acestuia au vrut să-l dezmoștenească, asta pentru că a ales un drum diferit în viață, față de ceea ce își dorea familia sa pentru viitorul lui.

Ce meserie își doreau părinții lui Cătălin Botezatu să urmeze fiul lor

În cadrul unei emisiuni TV, Cătălin Botezatu a vorbit despre momentul în care și-a dat seama că este pasionat de modă. Designer-ul a mărturisit că a realizat acest lucru încă de la o vârstă fragedă, motiv pentru care i-a anunțat și pe părinții săi că vrea să facă acest lucru tot restul vieții și să își câștige existența din această meserie.

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.