Cum a fost surprinsă Monica Gabor, în Dubai! S-a întâmplat imediat după ce a renunțat la inelul de la Mr. Pink

0
56

Monica Gabor a renunțat la inelul de logodnă pe care Mr. Pink i l-a oferit, iar recent, șatena și-a surprins fanii cu o apariție nouă, direct din Dubai.

Monica Gabor se află în vizită la sora sa, Ramona Gabor, în Dubai, iar fanii au observat rapid un lucru la fosta doamnă Columbeanu, mai precis că inelul de logodnă pe care șatena l-a primit de la Mr.

Pink lipsește cu desăvârșire. Așadar, la scurt timp după ce internauții au văzut că bijuteria nu mai există pe degetul inelar al Monicăi, aceasta și-a surprins, din nou, comunitatea și s-a afișat cu un buchet de flori.

Monica Gabor s-a afișat cu un buchet de flori pe internet

Monica Gabor a plecat în vizită, în Dubai, la sora sa, Ramona Gabor, cu care nu s-a mai văzut de câteva luni bune, mai precis de când fosta doamnă Columbeanu și Mr.

Pink au fost despărțiți ultima dată. Ei bine, însă, de precizat este că, fanii se gândesc că există posibilitatea ca cei doi să se fi separat din nou, asta pentru că fosta ”Scorpie de la Izvorani” s-a afișat fără inelul de logodnă pe care l-a primit de la partenerul său de viața.

COntinuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.