Tragedie de proporții! Fostul soț al Oanei Cuzino a murit

0
66

În ultima perioadă am fost martorii multor tragedii, care mai de care mai mare. Aflăm acum că Yoav Shtern, fostul soț multimilionar al vedetei TV Oana Cuzino, a murit în spital, după lungi suferințe. Deși medicii au încercat să îl salveze, inima lui a încetat să bată miercuri.

A murit Yoav Shtern

Yoav Shtern, unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri, a plecat din această lume. Fostul soț multimilionar al Oanei Cuzino se afla în spital de mai bine de 10 zile, în comă, după ce ajunsese de urgență. Medicii din Capitală s-au luptat să îl țină în viață pe omul de afaceri, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el.

 Inițial s-a presupus că Shtern a fost lovit în cap și în spate, în dreptul plămânilor, cu o bâtă de baseball, dar se pare că situația este cu totul alta. În urma investigațiilor, medicii au realizat că s-a produs un accident casnic: bărbatul ar fi căzut într-o râpă din curte, după ce ar fi mers cu spatele.

A primit diagnostice multiple, incompatibile cu viața: hemoragie la nivelul ambelor emisfere cerebrale, o fractură a orbitei ochiului drept, o altă fractură în spatele craniului, la osul occipital, mai multe hematoame la creier și contuzii pulmonare. A intrat în comă, dar medicii nu au mai putut să îl salveze pe celebrul multimilionar.

Polițiștii din Snagov au declanșat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a condițiilor în care s-a produs incidentul. Se pare că acesta s-ar fi accidentat în curtea lui, dar nu se știe exact cauza. În primă instanță, ar fi căzut, din neatenție, într-o groapă destul de mare și s-a ales cu traumatisme grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.