Pedeapsă incredibilă pentru criminalul care l-a ucis pe iubitul Oanei Radu

0
73

Răzvan Ionuț Drăghici, individul care l-a omorât pe Alin Suflea, fostul iubit al artistei Oana Radu, a primit pușcărie pe viață, însă a contestat imediat decizia și află, peste câteva zile, hotărârea definitivă.Criminalul a încercat până în ultima clipă să obțină pedeapsa minimă, invocând atât afecțiuni psihice, cât și faptul că ar fi trebuit să fie judecat pentru „vătămări cauzatoare de moarte”, faptă pedepsită cu pușcărie de la 6 la 12 ani, și nu pentru omor calificat. Însă magistrații nu s-au arătat impresionați și l-au condamnat la închisoare pe viață – hotărâre pe care criminalul a atacat-o, iar sentința definitivă va fi dată peste câteva zile.

 

„Condamnă pe inculpatul Drăghici Răzvan Ionuţ la pedeapsa principală a detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Condamnă pe inculpatul Drăghici Răzvan Ionuţ la pedeapsa principală de 6 ani închisoare pentru infracţiunea de tentativă de omor (persoana vătămată Tuiu Ilie). Condamnă inculpatul Drăghici Răzvan Ionuţ la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru infracţiunea de distrugere (Stroe Marin). Condamnă inculpatul Drăghici Răzvan Ionuţ la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru infracţiunea de distrugere (Amon Lucian-Dan). Condamnă inculpatul Drăghici Răzvan Ionuţ la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru infracţiunea de distrugere (Giurea Mihaela). (…) Va contopi pedeapsa principală a detenţiunii pe viaţă cu pedeapsa principală de 6 ani închisoare şi cele 3 pedepse de 3 ani închisoare, iar în final se va aplica pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, este decizia magistraților.
 

În plus, criminalul a fost obligat să achite cheltuielile pentru spitalizarea fostului iubit al Oanei Radu și să plătească despăgubiri mamei îndoliate, precum și celorlalte victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.