Ce impresie i-a lăsat Corina Caciuc Elenei Merișoreanu, după întâlnirea de la eveniment: „De ce să nu recunosc…”

0
68

Elena Merișoreanu este apropiata Anamariei Prodan, ea cunoscut-o pe impresară încă de când era în pântecele regretatei Ionela Prodan, fiind cea mai bună prietenă cu aceasta. Cântăreața a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre ce impresia i-a lăsat Corina Caciuc, după ce au stat la aceeași masă la un eveniment.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Elena Merișoreanu a vorbit despre impresia pe care o are despre actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc. Cântăreața și cei doi amorezi au stat la aceeași masă la un eveniment.

Ce părere i-a lăsat Corina Caciuc Elenei Merișoreanu, după ce s-au întâlnit la un eveniment

Elena Merișoreanu a declarat că îl cunoaște pe Laurențiu Reghecampf de când o vizita pe cea mai buna prietenă a ei, regretata Ionela Prodan. Cele două erau extrem de bune prietene și prin intermediul Anamariei Prodan l-a cunoscut pe antrenorul de fotbal.

„Ne-am întâlnit la un eveniment extraordinar de frumos și ne-am nimerit la aceeași masă, nu eram numai eu. Pe Laurențiu l-am cunoscut în casa regretatei Ionela Prodan cu Anamaria, ne vedeam la evenimente, la zile deosebite. Ultima dată m-am văzut cu el la înmormântarea fostei soacre”, a povestit artista.

Cântăreața de muzică populară a mai spus că iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc, i-a lăsat o impresie foarte bună, însă a avut un gol în stomac când a stat cu aceștia la aceeași masă.

„Ne-am făcut poze, am mai schimbat vorbe. La un moment dat s-au ridicat și zic: „Plecați”, iar ea a spus: „Da, plecăm pentru că trebuie să alăptez”. Mi s-a părut o femeie normală, nu am nimic de comentat și nici nu m-aș putea băga în familia nimănui. De ce să nu recunosc, m-ar bate Dumnezeu, e o fată tânără, de ambiție ok, e chiar frumoasă, dar mi-au trecut așa fiori prin suflet când știu că a fost căsătorit cu fiica celei mai bune prietene ale mele”, a completat ea.

De asemenea, Elena Merișoreanu afirmă că încă soțul Anamariei Prodan era extrem de fericit la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.