Cât costă o vacanță la mare în Bulgaria. Prețurile sunt pentru orice buzunar

0
58

S-a dat startul sezonului estival de mai bine de o săptămână, așa că numeroase persoane se gândesc deja unde să plece ca să se relaxeze pe cinste. Bineînțeles, pe lângă faptul că aleg unele dintre cele mai frumoase destinații, mulți se uită și la bani. Iată cât costă un sejur în Bulgaria! Prețurile sunt pentru toată lumea! 

A sosit sezonul în care toată lumea se întreabă unde să plece pentru a se bucura de mare, soare și zile pline de relaxare, bineînțeles la un preț cât se poate de decent.

Cât costă o vacanță pe litoralul din Bulgaria

Ei bine, știm cu toții faptul că Turcia și Grecia sunt la mare căutare de ani de zile, însă, ce-i drept costul nu este pentru orice buzunar, așa că acum îți prezentăm cât costă un sejur de o săptămână pe litoralul din Bulgaria. 

Într-adevăr, nu se compară Bulgaria în totalitate cu locațiile exclusiviste precum Grecia sau Turcia, însă nu putem spune că nu este o zonă frumoasă, îngrijită, cu apă curată și numeroase atracții de vis. Bineînțeles, acest lucru mai variază și în funcție de câți bani vrei să scoți din portofel!

Un sejur de o săptămână pentru două persoane

Prin urmare, așa cum am zis, prețurile sunt pentru toate buzunarele, astfel că daăcă ne mulțumim cu condiții decente de cazare și mâncare obișnuită, fără preparate culinare rare și exclusiviste, prețul pentru un sejur de 7 zile pentru două persoane ajunge la 1000-1500 de euro, fiind vorba de un hotel de trei stele.

De asemenea, pentru cei care vor să se simtă ca în paradis și sun gata să scoată mai mulți bani din buzunar, Bulgaria oferă o gamă largă de posibilități. Mai concret, pentru cei care vor un sejur de 7 zile, la un hotel de cinci stele, prețul urcă și variază între 2500-3500 de euro.

Bineînțeles, prețurile expuse mai sus, indiferent de care buget sau hotel vorbim, sunt all inclusive, astfel că aveți și mâncare inclusă pentru trei mese, cât și cazarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.