Ce se întâmplă dacă uiți o brichetă în mașina de spălat? Trebuie să ai mare grijă

0
80

Suntem siguri că ți s-a întâmplat cel puțin o dată în viață să bagi hainele în mașina de spălat fără să le verifici în buzunare, iar mai apoi să ajungi la concluzia că ai uitat diferite obiecte prin haine. Ei bine însă, noi îți spunem că trebuie să ai mare grijă la acest aspect, mai ales dacă ești fumător și există șansa să uiți o brichetă. Iată ce se poate întâmpla!

În ziua de azi oricine apelează la mașina de spălat, astfel că de cele mai multe ori băgăm hainele la spălat pe grabă, fără a le acorda prea multă atenție, iar apoi ne grăbim să ne continuăm treburile, însă acest lucru poate duce la o adevărată tragedie.

Ce se poate întâmpla dacă uiți bricheta în mașina de spălat rufe

Prin buzunarele de la haine se strecoară diferite obiecte mici precum monede, bancnote, pachete de gumă, șervețele, însă și brichete, mai ales atunci când vine vorba de fumători. Ei bine, dacă banii, gumele sau hârtiile nu au un efect tragic, bricheta poate avea.

Nu este o glumă, asta deoarece brichetele mai vechi, care nu aplică normele UE, ar putea să bubuie, fapt care ar putea afecta maşina de spălat, și nu numai. Ar putea avea loc o tragedie în acest sens, însă brichetele mai noi sunt făcute în aşa fel încât să elimine gazul în siguranţă în cazul unui şoc, dar cert este că trebuie să fiți preventivi oricum.

Cum să ai mare grijă de mașina ta de spălat

Cu siguranță asta nu este tot! Nu doar bricheta poate afecta într-un mod destul de rău mașina de spălat rufe, ci și încălțămintea care poate afecta cuva destul de mult, astfel că mai apoi să nu mai poată fi folosită.

De asemenea, un aspect destul de important îl constituie și faptul că multe gospodine uită să lase ușa de la mașina de spălat deschisă după ce se termină programul, asta tocmai pentru ca să se aerisească așa cum trebuie și să nu prindă un miros neplăcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.