Acces Direct. Tatăl Gabriel cere ca statul să-i ia copilul. De ce a ajuns bărbatul la această decizie dură

0
59

Situație incredibilă la Acces Direct. Un bărbat susține că e mai bine ca fetița sa să ajungă în grija statului, asta dacă i se dă siguranța că minora în vârstă de 15 ani își va continua studiile. Bărbatul e distrus după ce a aflat că fata sa nu a mai mers la școală de mai multă vreme.

Dacă mulți părinți fac apel la Acces Direct pentru a putea să-i ajute și să-și poată scoată copiii din centrele de plasament, după ce au fost decăzuți din rolul de părinte, iată că alții chiar ei își doresc să fie decăzuți din drepturile părintești, totul pentru binele copilului.

Tatăl Gabriel vrea să fie decăzut din drepturile părintești

Gabriel, un bărbat stabilit de mai mult ani în Elveția e disperat, asta după ce a aflat că fata sa în vârstă de 15 ani nu a mai mers la școală de mai multă vreme, mai exact de atunci de când a venit în vacanță la mama ei și a hotărât să nu-și mai continue studiile.

Tatăl nu știe ce să mai facă și încearcă să caute o soluție pentru a-și putea convinge fata să meargă din nou la școală. El chiar a luat o decizie dură, dar pe care o vede beneficiă.

Bărbatul susține că ar vrea să fie decăzut din drepturile părintești, totul dacă i se asigură faptul că minora de 15 ani va merge la școală și va fi îndrumată pe mai departe pentru a-și termina studiile și pentru a avea un viitor bun.

Bărbatul are o relație complicată cu mama fetei

În ceea ce privește relația pe care o are cu mama fiicei sale, bărbatul susține că lucrurile între ei sunt destul de complicate și totodată foarte delicate. El a precizat că s-au despărțit în urmă cu mai mult timp, iar fiica sa a locuit cu el de la vârsta de 11 ani, dar în fiecare vară mergea la mama ei în România, așa cum a făcut și de această dată. Până la împlinerea vârstei de 11 ani, fata a locuit cu mama sa în țară.

El nu înțelege ce se întâmplă cu minora și de ce aceasta a ajuns la concluzia că e mai bine să nu mai meargă la școală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.