Larisa Udilă vrea să devină mamă pentru a doua oară?! Ce spune vedeta despre un frățior sau o surioară pentru Milan

0
71

Larisa Udilă a născut primul său copil, pe Milan, la începutul lunii august, anul trecut. Vedeta a povestit că a trecut prin momente grele din punct de vedere emoțional, atât în sarcină, cât și după nașterea micuțului. Acum, ea și soțul ei se pregătesc intens pentru creștinarea fiului lor. Deși nu a trecut nici măcar 1 an de la nașterea lui Milan, vedeta a vorbit despre un frățior sau o surioară pentru băiețelul ei. Vrea sau nu vedeta să devină mamă pentru a doua oară?! 

Larisa Udilă este o mamă fericită și împlinită. Este mamă de băiat, iar Milan, fiul ei, o face zi de zi să zâmbească. Vedeta a traversat momente grele în timpul sarcinii, dar și după, asta pentru a avut parte de o mică depresie. A trecut cu bine peste acea perioadă, iar acum se bucură cât mai mult de prezența fiului ei.

Larisa Udilă, mamă pentru a doua oară?!

Larisa Udilă este mamă de băiat de aproape 1 an. Acum, ea și soțul se pregătesc de botezul micuțului lor, Milan. Vedeta este o persoană foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește mereu cu fanii ei atât momente plăcute, dar și pe cele neplăcute. Cred că orice femeie visează să fie și mamă de fată, să o aranjeze ca pe o păpușică, să se îmbrace asortat și așa mai departe. Recent, Larisa Udilă a fost întrebată dacă își dorește și o fetiță, iar a răspuns că da, doar că peste ceva timp.

‘’Îmi doresc mult o fetiță, dar să mai treacă câțiva ani’’, a scris vedeta pe contul personal de Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.