Ioana Năsase, declarații șocante despre apropiații soțului ei. Ce a dezvăluit: „Am obosit să mă lupt cu hienele din jurul lui”

0
73

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ioana Năstase a oferit declarații șocante despre apropiații soțului ei. Ce a dezvăluit bruneta despre persoanele care roiesc în jurul fostului tenismen, dar și ce a spus despre cearta pe care a avut-o cu partenerul ei de viață chiar atunci când acesta și-a sărbătorit ziua.

După cearta care a izbucnit la evenimentul unde Ilie Năstase își sărbătorea ziua, soția fostului tenismen face declarații șocante despre apropiații partenerului ei de viață. Ce a mărturisit Ioana Năstase.

Ioana Năsase, declarații șocante despre apropiații soțului ei

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ioana Năstase susține că nu s-a certat cu soțul ei la ziua lui, ci doar a fost foarte supărată din cauza tânărului care se ascunsese de ea. Cu atât mai mult, bruneta a ținut să precizeze că tot ce își dorea a fost să vorbească cu persoana respectivă, iar din această cauză a avut o astfel de ieșire.

„S-a înțeles greșit că m-aș fi certat cu Ilie. Nu… Eu m-am supărat foarte tare, deoarece acel domn se ascunsese. Eu m-am dus foarte pașnic. Orice om sănătos la cap, este normal să mai aibă și astfel de ieșiri. Ca în orice familie, discuții… Eu nu mă certam cu el, doar îi spuneam că vreau să discut cu acea persoană. I-am spus: Ilie, te rog, scoate-l de unde s-a ascuns, să vorbesc cu el!”, a mărturisit Ioana Năstase, pentru Antena Stars.

Ce a mărturisit bruneta

Ioana Năstase susține că a obosit să mai lupte cu „hienele” din jurul fostului tenismen. Cu atât mai mult, bruneta a mărturisit că își dorește să își țină soțul departe de persoanele care ar avea gânduri și intenții ascunse.

Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit că se îngrozește de tot ce vede în jurul ei, iar în unele momente uită să se mai gândească și la binele ei, lucru pe care bineînțeles că îl regretă.

„S-a lămurit… Lucrurile au cam rămas așa. Acum, nu știu ce să spun. Am obosit să mă lupt cu hienele din jurul lui! Vreau să îl țin departe de oamenii cu gânduri ascunse. Eram deranjată… Eu v-am mai spus că oamenii frumoși și curați la suflet, eu îi accept. Eu am trăit altfel, trebuie să recunosc. Ce văd în jurul meu acum, mă îngrozesc. Sunt momente când la mine nu prea mă mai gândesc și foarte rău”, a adăugat soția lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar bruneta nu este de acord cu unele persoane care roiesc în jurul fostului tenismen din cauza unor „gânduri ascunse”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.