Se vinde mașina lui Michael Schumacher. Ce preț are Ferrari-ul cu care a câştigat toate cursele de Formula 1 la care a participat

0
54

Mașina de curse a lui Michael Schumacher, un Ferrari cu care pilotul a câştigat toate cursele sezonului 1998 de Formula 1 la care a participat, a fost scoasă la vânzare. O celebră casă de licitații care se ocupă de vânzarea monopostului a anunțat că preţul de pornire este între 6 şi 8 milioane de dolari.

Ferrari-ul care a fost scos la vânzare a fost pilotat de septuplul campion mondial, Michael Schumacher. A concurat în doar patru curse de-a lungul sezonului din 1998, curse pe care le-a și câștigat, astfel că are o cotă de câștig de 100%.

Se vinde mașina lui Michael Schumacher

Celebra casă de licitații care se ocupă de vânzarea monopostului a anunțat că preţul de pornire este între 6 şi 8 milioane de dolari. Mașina scoasă acum la vânzare ar fi fost construită la Maranello, în 1998.

Prima sa victorie a fost în Marele Premiu al Canadei. Mai apoi, monopostul a ajuns primul la linia de sosire în Marele Premiu al Franței. A treia victorie a monopostului și a patra a lui Schumacher s-a întâmplat în Marea Britanie. În data de 12 iulie, Schumacher ducea Ferrari-ul F300 către victoria de pe circuitul de la Silverstone. Etapa de pe 13 septembrie, de la Monza, a însemnat ultima cursă a mașinii. Michael Schumacher a plecat din pole position și a fructificat acest lucru printr-o victorie, făcând acest exemplar de F300 imbatabil în toate cele patru curse la care a luat parte.

Michael Schumacher a debutat în Formula 1 pe 25 august 1991. A câştigat 7 campionate mondiale, 91 de curse şi a ajuns de 155 de ori pe podium. În decembrie 2013, la Meribel, pilotul de curse a suferit un grav accident la schi, și de atunci, el nu a mai fost văzut în public.

Soția lui Michael Schumacher, în lacrimi

De când a suferit accidentul grav la schi, cea cara a avut grijă de el a fost soția sa, Corinna. De curând, femeia a participat la un eveniment în care septuplul campion mondial de Formula 1 a primit un premiu, la Koln, pentru contribuţiile caritabile. Soția lui Michael Schumacher nu a putut să-și stăpânească lacrimile și a izbucnit în plâns de față cu toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.