Ioana Popescu s-a săturat de treburile casnice, după ce s-a căsătorit. Ce a mărtursit bruneta: „Nu am făcut nimic astăzi”

0
140

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ioana Popescu a mărturisit că s-a săturat de treburile casnice, după ce s-a căsătorit cu soțul ei. Ce a dezvălit vedeta despre căsnicie, dar și ce a făcut pentru a se relaxa.

Deși nu a trecut foarte mult timp de când a făcut cel mai mare pas din viața ei, Ioana Popescu simte nevoia să se mai și relaxeze, asta pentru că s-a săturat de treburile casnice și vrea să se mai și distreze.

Ioana Popescu s-a săturat de treburile casnice, după ce s-a căsătorit

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ioana Popescu a dezvăluit că s-a săturat de treburile casnice, mai ales pentru că înainte de a face marele pas nu ar fi fost obișnuită să se ocupe de atât de multe lucruri. Bruneta a oferit declarațiile chiar de la piscină, unde a mers alături de prietenele ei.

Ioana Popescu a mărturisit că astăzi nu i-a gătiit nimic soțului, mai ales pentru că i-a spus că își dorește să slăbească. Vedeta a ținut să precizeze că are foarte multe de făcut, atât pentru soțul ei, fiul acestuia, dar și pentru fiica lor.

„M-am săturat pentru că, pur și simplu, eu eram obișnuită mai așa în ultimii ani. Acum, în afară de faptul că el are nevoile lui, mai are și un băiat, de fapt doi băieți, și avem și copilul nostru. (…) Ideea e că sunt multe de făcut, multe de spălat (…) Vreau și eu o pauză, ca orice femeie, mai ales pe căldurile astea (…) Tot timpul găsește ceva de mâncare, eu gătesc, dar în ultima vreme gătesc, recunosc, mai mulți. Nu am făcut nimic astăzi, îl țin la regim că i-am spus că vreau să slăbească până la nuntă”, a mărturisit Ioana Popescu, pentru Antena Stars.

Ce a mărturisit bruneta

Bruneta susține că nu există căsătorie sau relație fără scandal. Ioana Popescu a fost la mare fără soțul ei, dar s-a întors mai repede, pentru a se distra și la piscină. Actrița se bucură de o căsnicie modernă și de o familie frumoasă și împlinită.

„Nu există relație și căsătorie fără scandal. Cine spune că perfect minte. I-am spus așa, că am niște treabă azi, că de aia am și venit mai repede de la mare, unde am fost singură, fără el. El a zis că are nu știu ce treburi de făcut, dacă nu a venit, ce să îi fac. E foarte modernă (n.r căsnicia) și într-un fel, dacă sunt supărată și mă lasă două zile așa, după aia sunt și eu drăguță cu el”, a adăugat bruneta.

Ioana Popescu știe să spună lucrurilor pe nume, iar bineînțeles că atunci când vrea ceva nu stă prea mult pe gânduri. Ei bine, ce-i drept, o zi călduroasă la piscină alături de cele mai bune prietene este, într-adevăr, un remediu pentru orice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.