Cum a ajuns sa arate acum fiul secret al lui Catalin Botezatu! Nimeni nu-l mai recunoaste

0
87

Dupa ce a facut mare valva in perioada in care toata lumea sustinea ca este fiul biologic a lui Catalin Botezatu, tanarul Andrei Iordache a disparut din peisajul monden. In ultima vreme, Andrei este de nerecunoscut.

Andrei Iordache a ajuns de nerecunoscut! Tânărul care a devenit celebru după ce designerul Cătălin Botezatu a dat de înţeles că este fiul său s-a transformat în lumbersexual şi pare alt om.

Andrei Iordache a aparut pe primele pagini ale publicaţiilor şi la TV, în 2010, după ce au apărut mai multe zvonuri, conform cărora Cătălin Botezatu ar fi avut o relaţie amoroasă cu mama tânărului, Iolanda. Asemănarea izbitoare cu celebrul designer de pe plaiurile mioritice, dar şi declaraţiile ambigue făcute de Bote l-au transformat de Andrei în fiul secret al creatorului de modă.

Cu timpul, Andrei s-a detasat de lumea modellingului, şi-a deschis propriul atelier de modă, dar şi look-ul şi este un lumbersexual în toată regula.

Potrivit unor surse apropiate designer-ului Cătălin Botezatu, acesta ar fi realizat testul de paternitate, chiar în perioada în care acest subiect era o adevărată bombă a showbiz-ului!

Întreaga operaţiune ar fi fost făcută aproape în secret, pentru a nu stârni niciun fel de reacţie. Conform spuselor aceloraşi surse, testul ADN nu a confirmat existenţa vreunei legături de sânge dintre el şi Andrei Iordache, în ciuda asemănării dintre cei doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.