„M-a șocat ignoranța și prostia” Oana Roman, mesaj dur pentru cei care au făcut glume referitoare la decesul Reginei Elisabeta a II-a. Vedeta nu s-a mai putut abține

0
73

Oana Roman a transmis un mesaj dur tuturor celor care au făcut glume despre decesul Reginei Elisabeta.

Nici Oana Roman nu a putut rămâne indiferentă în legătură cu decesul Reginei Elisabeta a II-a. Fiica lui Petre Roman a ținut să precizeze în mediul online că este de-a dreptul contrariată din pricina glumelor care s-au făcut pe baza acestui subiect ultimele zile.

Vedeta a transmis un mesaj tuturor admiratorilor ei, în care a vorbit de cel mai recent eveniment care va intra în istorie, moartea Reginei Elisabeta.

Regina Elisabeta s-a stins din viață în urmă cu două zile, la data de 8.09.2022, la vârsta de 96 de an, la castelul Balmoral. Cârcotașii prezenți în mediul online au găsit încă o ocazia cu care să emită diferite glume, unele mai controversate ca altele, fapt care i-a atras atenția Oanei Roman.

A transmis, ulterior, un mesaj referitor la acest fenomen și, de asemenea, și-a exprimat profunda admirație pe care i-o poartă suveranei britanice.

Continaurea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.