Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Rușine să-i fie…”

0
43

Elena Merișoreanu a intervenit în scandalul momentului. Interpreta de muzică populară și-a spus părerea despre conflictul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vedeta a fost prietenă și colegă de scenă cu mama impresarei, regretata Ionela Prodan.

În urmă cu câteva zile, scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a atins cote maxime. Cei doi s-au bătut în plină stradă, iar imaginile cu aceștia au devenit virale în mediul online. Elena Merișoreanu a intervenit în scandal și și-a spus părerea despre problemele cuplului care se află în plin proces de divorț.

Conflictul dintre cei doi continuă, iar în urma scenei violente din stradă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au ales cu dosar penal. Elena Merișoreanu a vorbit despre scandalul dintre cei doi foști parteneri și este șocată de ceea ce s-a întâmplat între ei.

Elena Merișoreanu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare. Vineri, cei doi au fost implicați într-o altercație, iar filmarea cu cei doi a devenit virală în mediul online. Reghe și Anamaria Prodan s-au lovit reciproc, chiar în mijlocul străzii. Elena Merișoreanu, prietenă și colegă de scenă cu mama Anamariei Prodan, regretata Ionela Prodan, a intervenit în scandalul dintre cei doi.

Interpreta de muzică populară o apără pe impresară, declarând că Reghecampf nu ar fi trebuit să o lovească pe mama copilului său. „Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparam. Rusine sa-i fie lui Reghe ca a ridicat mana asupra mamei copilului lui, rusine sa-i fie! Ea a tinut, saraca de ea, familia si se zbate pentru copiii ei.”, a spus Elena Merișoreanu potrivit romaniatv.ro.

Elena Merișoreanu: „Este rușinos ce s-a întâmplat”

Elena Merișoreanu a continuat să-i ia apărarea Anamariei Prodan și susține că Reghe se distra în timp ce impresara se chinuia să își salveze mama. Totodată, artista susține că Anamaria este o familistă convinsă și o femeie extraordinară.

„Ea avea grija de mama ei, nu s-a ridicat de la spital si el intre timp se distra. Ea habar nu avea, saraca de ea. Anamaria Prodan nu e singură, noi o aparam. Toata familia mea este langa ea. Sunt in lacrimi ca ea a patit o asa rusine, sa ridice mana. Cum si-a putut permite sa faca asa ceva. Este rusinos ce s-a intamplat. Deocamdata, aia a stricat casa lui Ana. Ea este o familista, este o fata extraordinara', a mai spus interpreta de muzică populară.

Ce părere are Elena Merișoreanu despre Corina Caciuc, actuala iubită a lui Reghecampf

Elena Merișoreanu a avut ocazia să stea la masă cu Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, la un eveniment. La acea vreme, artista a vorbit despre iubita antrenorului și și-a spus părerea despre ea. Corina i-a făcut o impresie bună artistei de muzică populară, deși a recunoscut că a situația a fost stânjenitoare.

'Mi s-a părut o femeie normală, nu am nimic de comentat și nici nu m-aș putea băga în familia nimănui. De ce să nu recunosc, m-ar bate Dumnezeu, e o fată tânără, de ambiție ok, e chiar frumoasă, dar mi-au trecut așa fiori prin suflet când știu că a fost căsătorit cu fiica celei mai bune prietene ale mele', declara în urmă cu câteva luni Elena Merișoreanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.