Nicolae Dică, pus la punct de Dawa după scandalul de la vestiare de acum două săptămâni! ”Nu înseamnă că nu-l respect dacă îi zic ceva în franceză și nu înțelege”

0
67

Dawa a vorbit despre scandalul avut la vestiare, după meciul U Cluj-FCSB, atunci când Nicolae Dică nu i-a mai permis să intre pe teren în repriza secundă

Joyskim Dawa (26 de ani) a ținut să vorbească despre Nicolae Dică (42 de ani)și conflictul avut  cu fostul său antrenor la vestiare, la meciul U Cluj- FCSB, în urma căruia tehnicianul l-a lăsat la cabină, și nu l-a mai introdus pe gazon în repriza secundă.

Dawa a vorbit despre Nicolae Dică!”  Am avut o ceartă”

Mijlocașul roș-albaștrilor a așteptat ca apele să se liniștească și, după victoria de aseară cu U Craiova 1948, a deschis cutia Pandorei.

”Am avut o relație bună, odată am avut o ceartă. În vestiar am vorbit ceva, iar eu nu am fost de acord cu el. A fost o mică ceartă, nu a fost una mare. Nu înseamnă că nu-l respect dacă îi zic ceva în franceză și nu înțelege”, a spus Dawa, care apoi a ținut să menționeze și faptul că are o legătură excelentă cu antrenorul interimar de la FCSB.

”E bine cu Pintilii, e aproape de noi. Avem o relație bună cu el. Și cu Dică am avut, doar că acel moment s-a întâmplat. În echipele mari se mai întâmplă. Suntem oameni, nu doar fotbaliști. E normal”, a conchis Dawa.

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.